• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

16.08.2018

09:53

(FOTO) RADIM NA VELIKO! Nikad nećete pogoditi šta je završilo IZMEĐU MACINIH NOGU!

Rijaliti

(FOTO) RADIM NA VELIKO! Nikad nećete pogoditi šta je završilo IZMEĐU MACINIH NOGU!

Podeli vest

Maca Diskrecija na svom Instagram nalogu objavila je kratak video na kom između svojih nogu provlači platnu karticu. U nekoliko navrata kameru svog mobilnog telefona podigla je do grudi, a na snimku se vidi i kako na ruci ima skupoceni sat

Diskrecija je uz ovaj snimak imala i kratku poruku kojom se našalila na svoj račun i poručila svima da je ovih dana prezauzeta.

Instagram

Za one koji kažu da ništa ne radim. Radim, ali na veliko - napisala je Maca Diskrecija.

Podsetimo, Maci Diskreciji je pre nekoliko dana pozlilo zbog čega je završila na infuziji. Takođe, ova bivša zadugarka nedavno je objavila i spot za svoju novu pesmu "Tombola" u kom ima puno vrelih scena.

Instagram


Instagram





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Goran

pre 5 godina

Cula kad provuces karticu pare samo lezu na racun...

Huron Lake

pre 5 godina

Ne znam da li za Informer rs, radi jos Ivan Gajic,posaljite ga da uradi intervju Macom,Niko ne zna nas nasmijati kao on I Maca.Najbolji novinar Srbije.Veliki pozdrav Ivane Gajicu od Macinih fanova sirom svijeta.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija