• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star

16.08.2018

10:36

MOŽDA IMAM JEDNOG VANBRAČNOG SINA! Novosađanka tvrdi da je rodila dete Slobi dok je ON BIO U ZADRUZI!

Rijaliti

MOŽDA IMAM JEDNOG VANBRAČNOG SINA! Novosađanka tvrdi da je rodila dete Slobi dok je ON BIO U ZADRUZI!

Podeli vest

Slobodanu Radanoviću su pripisivane brojne afere, kako sa ženama tako i sa muškarcima, tokom boravka u rijalitiju Zadruga, dok se on sve vreme pravdao svojoj, sada već bivšoj, supruzi Kiji Kockar da je nije nijednom prevario pre dolaska na imanje u Šimanovcima, kada nije ostao imun na čari Lune Đogani

Ipak, poslednja afera koja se pripisuje Radanoviću je ozbiljnija nego sve ostale, budući da se iz nje navodno čak i rodilo dete.

- Javila mi se žena iz Novog Sada sa informacijom da je njena ćerka u aprilu rodila Slobino dete - otkrio je za Star Milan Milošević, nekadašnji Radanovićev cimer iz Zadruge.

- Kako je tada tvrdila, Sloba se sa njenom ćerkom tajno viđao dva meseca, početkom prošlog leta i da je ona ostala u drugom stanju o čemu ga po saznanju nije obavestila. U aprilu ove godine mu je navodno rodila sina i dala mu je ime po Slobinom ocu Dušanu. Ja sam zamolio gospođu da mi za tako ozbiljne tvrdnje pošalje dokaze, međutim, ona je jednostavno rekla da ne sme da uradi to zbog ćerke koja ne želi da ispadne da preko deteta želi popularnost i publicitet. Ko zna, možda je stvarno istina, a možda i glupost - ogradio se od cele priče ipak Milošević.

- Možda imam jednog vanbračnog sina u Pečuju - kratko je, uz osmeh, prokomentarisao ove navode Slobodan.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubics

pre 5 godina

Skoro sve isti ulaze kojih nam je preko glave. Toliko para ulozili a ipak sve isto. Steta. Jel ce Ababela opet da se meša?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija