• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

20.08.2018

19:33

(FOTO) ONA JE PRVA UČESNICA ZADRUGE 2, a ovako je Aleksandra Subotić izgledala PRE NEGO ŠTO JE POSTALA POZNATA!

Rijaliti

(FOTO) ONA JE PRVA UČESNICA ZADRUGE 2, a ovako je Aleksandra Subotić izgledala PRE NEGO ŠTO JE POSTALA POZNATA!

Podeli vest

Model i starleta, Aleksandra Subotić i njen emotivni partner David Dragojević prvi su poznati učesnici koji će se kroz neko vreme useliti na luksuzno imanje nadomak Beograda i prvi takmičari rijalitija koji će oboriti sve rekorde gledanosti Zadruge 2

Subotićeva danas zrači se*sipilom i atraktivnošću, ali nije oduvek bilo baš tako. Na društvenim mrežama se pojavila fotografija od pre nekoliko godina na kojoj je Aleksandra u zagrljaju svoje majke i bivše učesnice "Farme", Ljube Pantović.

Starleta je tada bila pravi devojčurak, nije imala silikone u grudima a i potpuno se drugačije šminkala i oblačila. Ona je imala i pirsing na gornjoj usni, koji sada ne nosi.

Aleksandra je i tada imala lepe crte lica, ali niko nije mogao ni da sanja u kakvu će bombu izrasti za samo nekoliko godina.

facebook

(FOTO) ŠTA URADI, ČOVEČE?! Bora PROKOCKAO sve do zadnje PARE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija