• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.08.2018

09:20

ANABELA I GAGI ODLEPILI ZBOG LUNINOG ULASKA U ZADRUGU 2! Ona im poručila da se ne mešaju i da ne gledaju rijaliti

Rijaliti

ANABELA I GAGI ODLEPILI ZBOG LUNINOG ULASKA U ZADRUGU 2! Ona im poručila da se ne mešaju i da ne gledaju rijaliti

Podeli vest

Luna Đogani donela je odluku da uđe u drugu sezonu rijalitija Zadruga iako mnogi, pa čak i njeni roditelji, smatraju da se još nije oporavila ni od prethodne sezone

- U Zadruzi sam shvatila koliko vredim, a to je da se ne prodajem za sitno. Shvatila sam koliko zapravo mogu da volim i da ću pravog muškarca umeti da volim svim srcem. Pravom muškarcu neće smetati moja prošlost jer svako ima ružnu prošlost od koje želi da pobegne. On će prihvatiti moje mane i vrline - istakla je Luna u emisiji "Zadruga: Narod pita".

- Poruka koju su gledaoci mogli da izvuku iz prethodnog rijalitija je ta da brak ne treba održavati ukoliko je loš, kao i to da slobodne devojke ne treba da budu sa oženjenim muškarcima - iznela je svoje mišljenje Đoganijeva, a zatim se osvrnula na svoje učešće u drugoj sezoni Zadruge.

- Svi će reći da sam luda, a i jesam! Nisam se još oporavila ni od prve "Zadruge" i moram da priznam da sam dugo razmišljala o ponudi Željka Mitrovića. Shvatila sam da nisam završila ono što sam počela i da je još mnogo toga što imam da pokažem gledaocima, da vide onu pravu Lunu koja nije ni nalik na onu koja je plakala, svađala se i spavala po ceo dan.

Lunini roditelji se žestoko protive njenom ulasku u Zadrugu. 

- Gagi i Anabela se nisu složili sa mojom odlukom. Baš nisu bili za to, ali ne mogu oni da odluče umesto mene. Zanima me njihove mišljenje, ali ulazim iako su oni protiv. Porodično smo seli i porazgovarali, pa su shvatili da zaista želim da me gledaju oni koji me vole, a da oni koji me ne vole shvate koliko su se ogrešili o mene. Anabela mi je rekla da sam luda i pitala me je odakle mi snaga za to. Mislim da ni ona nema snage za ovo, ali zamolila sam ih da se ovoga puta ne petljaju ni u šta, da me ne brane, da se ne svađaju, da odu na neko putovanje i da uopšte ne gledaju rijaliti. Gore mi je kada se oni mešaju - zaključila je Đoganijeva.

LUNA ĐOGANI ULAZI U ZADRUGU 2! Zvezda prve sezone rijalitija opet pred kamerama




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17