• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas

21.08.2018

10:19

(VIDEO) LUNA OTKRILA KAKO ĆE BEZ SLOBE U Zadruzi 2: Naći ću drugog! OPET OŽENJEN?

Rijaliti

(VIDEO) LUNA OTKRILA KAKO ĆE BEZ SLOBE U Zadruzi 2: Naći ću drugog! OPET OŽENJEN?

Podeli vest

Konačno je i zvanično potvrđeno da mlada modna blogerka Luna Đogani ulazi u Zadrugu 2. Luna je sinoć nastupala u emisiji "Zadruga - Narod pita", gde je otvoreno komentarisala svoje buduće učešće na još jednom velikom projektu koji produkcija sprema

Kako je svima više nego interesantno sve ovo, a Đoganijeva je jedna od troje učesnika prošlog rijalitija koji su zasluženi što je ovaj šou probio sve granice, voditelj je imao bezbroj pitanja koja zanimaju publiku u i gledaoce.

Jedno od njih je bilo kako će Luna bez Slobe provoditi dane u Zadruzi i da li će se osećati rasterećeno što on nije tu, s obzirom da je sve nervne slomove imala upravo zbog, tada još nerazvedenog, Radanovića.

- Danas sam baš razmišljala o tome... Cela ta priča me podseća na njega i cela priča mi se vrti oko toga... Pomislila sam da li će mi biti lakše ili teše zbog toga, pomislila sam kako ću morati sama da se borim, niko mi neće donositi da jedem, da me zagrli, da me uteši. Bio mi je prijatelj i podrška... Nije mi svejedno, uhvatila me je panika - počela je Luna, pa dodala:

- Ja sam osoba koja ne voli samoću, uvek ću naći nekoga...

Gledaoce je zanimalo šta Đoganijeva podrazumeva pod tim "naći sebi nekoga"? Krenule su spekulacije da li misli opet na muškarca koji je oženjen, ili svoju jaču polovinu, bez obrzira na bračno stanje?





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija