• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/pink.rs

21.08.2018

17:15

(FOTO) SLUČAJNO SE IZLANULA! Luna se spetljala dok je pričala o Slobi, pa onda OTKRILA OVO! Izgleda da još nije GOTOVO?!

Rijaliti

(FOTO) SLUČAJNO SE IZLANULA! Luna se spetljala dok je pričala o Slobi, pa onda OTKRILA OVO! Izgleda da još nije GOTOVO?!

Podeli vest

Mlada modna blogerka Luna Đogani, koja je napravila pravu pometnju učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu, Zadruge, odlučila je da uđe i u drugu sezonu. Ona je prelomila kada je videla koliko je truda uloženo u nastavak najuspešnijeg projekta na našim prostorima, da to izgleda zaista svetski, i kada je shvatila da ima još mnogo toga da pokaže

- Dugo sam razmišljala. Prvo sam oduševljena time kako sve to izgleda, pa čestitam i Željku Mitroviću na predivnom projektu. Vidi se da je stvarno uložio mnogo truda i volje i ono stvarno izgleda spektakularno i svetski - objasnila je Luna i dodala:

- Imam osećaj da nisam dovršila neku svoju priču u Zadruzi, da nisam ispunila svoje ciljeve, da nisam ispunila samu sebe u svakom smislu, da imam mnogo toga da pokažem, da ispravim neke greške koje sam napravila u prvoj "Zadruzi" i smatram da bi ljudi koji me vole želeli opet da me vide, i to u boljem izdanju, to jest u izdanju kakva sam ja - jedna pozitivna devojka koja može i sama da dogura do kraja.

Ona smatra da će se sada, kada zna kako sve to funkcioniše, bolje snaći i da će više toga pokazati, ali tvrdi da neće imati nikakvu taktiku.

- Sigurno ću se snaći bolje, zato što sam ja druga osoba. Neću imati nikakvu igru. Biće ono što ja jesam, spontano. Neću, naravno, dati na sebe. Ako bude trebalo da se svađam, ja ću se svađati, braniti se, ali bez ikakve taktike - kaže Luna.

pink.rs

Ona je učešće u Zadruzi 2, koja će, po svemu sudeći, nadmašiti prethodnu sezonu, shvatila kao drugu priliku da javnost vidi kakva je kada nije u situaciji u kojoj je bila tokom devet i po meseci boravka u Beloj kući.

- Neću dozvoliti više da nijedan problem utiče na mene da postanem nešto što nisam, niti da budem negativna. Daću sve od sebe da ovog puta pokažem da sam ipak najbolja kada sam sama i da sam veliki borac i da nisu uspeli da me sklone i da me nema i da ću tek sada pokazati kakva sam i koliko vredim - isrpičala je Luna za portal Pink.rs

Kako je prethodnog puta završila na drugom mestu, dok je prvo osvojila njena suparnica Kristina Kockar, ona je uverena da sada ima velike šanse za pobedu, jer je shvatila da napolju ima veliki broj obožavalaca.

- Što da ne? Imam velike šanse - odgovorila nam je kratko blogerka.

Iako se opekla zaljubivši se pred kamerama u tada oženog pevača Slobodana Radanovića, ona se ni sada neće uzdržavati od ljubavi, ali sumnja da će se zaljubiti ponovo, jer je još nije prošlo sve što je imala sa Slobom.

- Pa ne. Mislim, ne verujem da će mi se sad desiti ljubav zato što još uvek prva nije gotova, mislim gotova je, ali još nisam spremna za nešto novo, tako da idem tamo zbog sebe, sama da budem, da sebe predstavim, a ljubav manje-više, iskreno ni ne razmišljam o tome - otkrila nam je Luna Đogani, čime je stavila do znanja da se emocije koje gaji prema Pinkovoj zvezdi još nisu ugasile.

(FOTO) KIJA POKAZALA BRADAVICE! Pobednica Zadruge BEZ BLAMA SKINULA BRUS I ISTAKLA GRUDI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovan

pre 5 godina

Luna kaže u zadruzi dva biće ono što jeste pa bila si i u zadruzi prošloj ono što jesi ti nemo žeš gledaoce nikako iznenaditi bolja nemožeš biti abićeš stvarno,,ono što jesi "od kamera ne možeš da pobegneš a ti nemaš obraza Lunja samo napred piči ko voli neka izvoli !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija