• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

22.08.2018

13:02

(VIDEO) ZALJUBILA SAM SE KAO MAJMUN! Luna ljuta na sebe zbog ljubavi prema Slobi!

Rijaliti

(VIDEO) ZALJUBILA SAM SE KAO MAJMUN! Luna ljuta na sebe zbog ljubavi prema Slobi!

Podeli vest

Luna Đogani, jedna od prvih poznatih učesnica Zadruge 2, bila je sinoćna gošća u specijalnoj emisiji koju je vodio Ognjen Nestorović

Modna blogerka je bez dlake na jeziku komentarisala sve ono što je obeležilo njen boravak u prethodnom rijalitiju, njenu ljubav sa Slobodanom Radanovićem, a potom sa voditeljem podelila šta je to po čemu će pamti ovaj zabavni program. 

- Mislim da je to ljubav sa njim. To sam samo i pokazala. Zaljubila sam se kao majmun. Postoji samo on i niko više. Nisam uspela da pokažem svoje kvalitete. Daleko sam od emotivne devojke, koja samo plače, mene je ta situacija pojela, bila sam pod tenzijom i stresom. Dozvolila sam sebi da se predstavim kakva zaista nisam - rekla je Đoganijeva.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 5 godina

Mene samo interesuje ko sada "majmuniše" tebe ili tvoju majku,pa hoće preko nas da te, ili vas, isplate,a nas da napravi majmune.Sramota ove zemlje je da se takvi tipovi kao ti I tvoja familija kao I familija ,ili šta je već,Subotić,sa ćuvenom majkom I ćerkom,koja se međusobno "majmunišu"i gde se ne zna ko je šta kom u familiji,i da im se daje toliko mesta u medijima I da se toliko forsiraju.Familijo Bukva,Đogani ,Atijas ili kako se već prezivate,"majmunišite se vi međusobno ,zajedno sa onima koji vas forsiraju a nas ostavite konačno na miru.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija