• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/ informer.rs

23.08.2018

11:54

LUNA POSTALA NAJPLAĆENIJA RIJALITI ZVEZDA U ISTORIJI! Za ove pare nema ko ne bi ušao u Zadrugu!

Rijaliti

LUNA POSTALA NAJPLAĆENIJA RIJALITI ZVEZDA U ISTORIJI! Za ove pare nema ko ne bi ušao u Zadrugu!

Podeli vest

Luna Đogani postala je najbolje plaćen učesnik rijaliti programa s honorarom od 3.000 evra nedeljno, koliki će imati u Zadruzi 2

Sve ono što je preživela u prvoj sezoni najgledanijeg šou-programa, počevši od zaljubljivanja u oženjenog Slobu Radanovića, žučne svađe i tuče s njim i njegovom suprugom Kijom Kockar, seksa pred kamerama, pa do raskida, modna blogerka imaće priliku dobro da unovči već od jeseni.

Ona je već potpisala ugovor s produkcijom koji se, po pitanju novca, smatra najvrednijim do sada. Pored većeg honorara u odnosu na prvu sezonu Zadruge, Đoganijeva će učešće u drugoj sezoni Pinkovog rijalitija iskoristiti i da se "opere".

 - Luna pre svega ulazi jer joj je ponuđen dobar honorar, to je presudilo da prihvati ponudu, a s druge strane, ona ima i želju da se prikaže u drugačijem svetlu. Sve ono što se dešavalo s njom i Slobom u prvoj Zadruzi napravilo je od nje na neki način negativca i njen cilj je da sada pokaže da nije takva. Rekla mi je da joj se ovaj put ne može desiti da se zaljubi, da će se truditi da bude zabavna i duhovita gledaocima -  kaže naš izvor blizak Luni.

Youtube printscreen

Jedna od stavki bitnih za blogerku bila je isplata novca unapred i za to ima debeo razlog.

 - U prethodnoj sezoni zaradila je 40.000 evra, plus automobil vredan 19.000. Ali njoj je isplaćeno samo 13.000 na kraju rijalitija i još 3.000 neposredno nakon što je ušla, dakle ukupno 16.000. Ostatak, tačnije 24.000 evra, oduzeto joj je na ime kazni u rijalitiju.

Ona je tokom izliva besa nakon svađa sa Slobom lomila kamere, bubice i vrata, haos je pravila, čime je kršila ugovor, pa joj je sve to naplaćeno. Luna ne želi da se tako nešto ponovi, da je produkcija kažnjava i da se na kraju ispostavi da je džaba učestvovala i takmičila se, pa zato na vreme želi da se osigura. Tražila je od produkcije da joj isplate novac za šest meseci unapred, ali oni to ne prihvataju. Spremni su da joj daju za dva meseca unapred, videćemo kako će se dogovoriti do kraja -  tvrdi izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dejan

pre 5 godina

Još jednom "VELIKO BRAVO ZA PINK". Da li ste vi normalni?3000€ za nedelju dana.Jedno sigurno znam, taj razvrat,blud i nemoral se neće gledati u mojoj kući.

Mary

pre 5 godina

3000€ nedeljno ovakvoj osobi, nemoralnoj, bahatoj, neobrazovanoj, nevaspitanoj, neuglednoj? Gde ide ovo društvo? Toliko je kvalitetnih mladih ljudi kojima je potrebna pomoc, ali oni se teraju iz zemlje, ovde nema mesta za njih.

Loka

pre 5 godina

Kad su mogli najvećoj prevarantkinji "to je moj muž" da isplate honorar unapred i još plus nagradu, i treba da traži i Luna takve uslove.

Izbori 2024

Vesti

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana
Društvo

RGZ podržava i pridružuje se pozivu na hitne izmene Zakona o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture radi zaštite prava građana

U svetlu nedavnog predloga koji je Poverenica za zaštitu ravnopravnosti Brankica Janković podnela Ustavnom sudu Srbije, Republički geodetski zavod apeluje na javnost i nadležne institucije da preispitaju celokupni Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnosti i katastar infrastrukture ako trenutne odredbe stvaraju diskriminatorske prepreke za osobe lošijeg imovinskog stanja, kao i druge ugrožene društvene grupe.

18.04.2024

17:21

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona
Politika

"Srpska ekonomija raste!" Moćna poruka ministra Siniše Malog iz Vašingtona

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas u Vašingtonu da je imao odličan sastanak sa predstavnicima Konstituence u MMF koju predvodi Švajcarska i istakao da srpska ekonomija raste i da se očekuje da privredni rast Srbije u prvom kvartalu bude 4,3 ili 4,4 odsto, kao i da javni dug naše zemlje trenutno iznosi 47,6 odsto BDP-a.

18.04.2024

17:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija