• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.S.

24.08.2018

21:33

POBEDNICA PRVE SEZONE RIJALITIJA SE PRECENILA: Kija za Zadrugu 2  tražila čak 500.000 evra: Neće biti takmičarka već voditeljka

Rijaliti

POBEDNICA PRVE SEZONE RIJALITIJA SE PRECENILA: Kija za Zadrugu 2 tražila čak 500.000 evra: Neće biti takmičarka već voditeljka

Podeli vest

Kristina Kockar zahtevala pola miliona evra od Pinka da se nađe među 45 učesnika popularnog šou-programa. Na kraju su se dogovorili da se ne takmiči već da bude domaćica nove sezone

Pobednica "Zadruge 1" Kija Kockar tražila je čak 500.000 evra kako bi ušla u drugu sezonu ovog ultrapopularnog rijalitija, ekskluzivno saznaje Informer! Posle dugih pregovora sa čelnicima Pinka dogovorila je da ne bude takmičarka već voditeljka "Zadruge 2".

Spremna na sve

Novopečena pevačica, koja je u finalu prve sezone osvojila čak 55 odsto glasova publike, očigledno se precenila.

pink.rs

 Visoka cena
 Ako me vidite u "Zadruzi 2", znači da sam uzela ogromne pare. Moja cena je visoka Kija Kockar

- Ona za samo jedan nastup u klubu uzme između 3.000 i 5.000 evra. Ne želi lako da se odrekne toga, niti da nestane sa muzičke scene sada kada je u jeku popularnosti. Nastupa skoro svako veče, a zaradila je toliko love od rijalitija i pevanja da je već kupila i stan i automobil. Zbog toga je i odvalila ogromnu cifru, za koju veruje da bi mogla da joj promeni život. Bez ustezanja je tražila pola miliona evra, i to da joj isplate unapred - otkriva izvor Informera.

Bivšoj supruzi Slobe Radanovića ne bi smetalo da ponovo živi pod istim krovom s pevačevom ljubavnicom Lunom Đogani, koja je već potpisala ugovor o ulasku.

Sloba ulazi početkom 2019.

I Sloba Radanović će ući u "Zadrugu 2"! Pevač ima dosta zakazanih koncerata, pa će tek početkom 2019. godine ponovo postati takmičar. Njegova bivša ljubavnica Luna Đogani u rijalitiju će biti od samog početka, koji se očekuje u prvoj nedelji septembra.

- Da je dobila toliku lovu, ne bi je interesovalo ko je sve tamo. Sama je rekla: "Kad sam mogla da gledam Lunu kako ima seks s mojim mužem na tri metra od mene, onda mogu sve" - priča naš izvor blizak Kiji.

Međutim, producenti nisu hteli da toliko odreše kesu, pa su s Kockarevom našli kompromis.

Potvrdila saznanje

- Zasad su se dogovorili da Kija bude jedna od voditeljki "Zadruge 2". Ona se odlično snalazi pred kamerama, elokventna je i veruju da će biti pun pogodak. Prava poslastica za gledaoce biće kada bude propitivala bivšu Slobinu ljubavnicu Lunu. Ipak, ostavili su mogućnost da Kristina u jednom trenutku uđe nakratko u rijaliti - zaključuje izvor.

Oni su već potpisali ugovore

Ugovore za "Zadrugu 2" potpisali su bračni par Aleksandra Subotić i David Dragojević, Stanija Dobrojević, Savo Perović s majkom Blondi... U rijaliti bi rado da uđu i Kristijan Golubović, Tamara Đurić, Slađana Trajković - supruga Radiše Trajkovića Đanija... Na imanje u Šimanovcima vraćaju se i najveće zvezde prve sezone Mina Vrbaški, Ana Korać, Lepi Mića, Zorica Marković, Nadežda Biljić i Bane Čolak, dok će Miljana Kulić u rijaliti najverovatnije ući s majkom Marijom i sinom Željkom.

Tim povodom oglasila se i Kija, koja je potvrdila naša saznanja.

- Ako me vidite u "Zadruzi 2", znači da sam uzela ogromne pare. Moja cena je visoka - rekla je Kockareva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija