• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

25.08.2018

17:49

(VIDEO) USNE SU MI BILE KAO DUPE OD MAJMUNA: Miljana progovorila o estetskoj korekciji zbog koje je zaradila ozbiljnu infekciju!

Rijaliti

(VIDEO) USNE SU MI BILE KAO DUPE OD MAJMUNA: Miljana progovorila o estetskoj korekciji zbog koje je zaradila ozbiljnu infekciju!

Podeli vest

Miljana Kulić od sinoć je još jedno poznato ime koje zvanično ulazi u drugu sezonu rijalitija koji preti da sruši sve rekorde gledanosti i postavi nove standarde na medijskom nebu Srbije, ali i šire, "Zadruge 2"

Ona je nedavno uradila još jednu korekciju na svom licu, a ovoga puta izvadila je silikone iz usana.

Međutim, nije sve krenulo najboljim tokom, a Kulićeva je zaradila i ozbiljnu infekciju zbog koje je danima koristila antibiotike.

Printscreen TV Pink

U sinoćnom intervjuu sa Ognjenom Nestorovićem poznata Nišlijka je prokomentarisala upravo ovaj estetski zahvat, te je naglasila da još nije zadovoljna izgledom svojih usana.

Printscreen TV Pink

- Želela sam da ih smanjim, jer su bile kao majmunska zadnjica. Ni sada nisu bolje. Ali ta žena je preterala ili je želela svesno da me unakazi. Ja sam sve izvukla iz usana. Tako da sam vratila usne kakve su bile. Tek se 20 odsto otoka povuklo, treba još 80 odsto - rekla je Miljana kroz smeh.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

(VIDEO) MILJANI KULIĆ SEVNULA GUZA U TANGAMA! Novopečena mama pokazala svoje IZVAJANO TELO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovan

pre 5 godina

Miljana kažeš da su ti usne ((ustvari usta) ,,bile""kao kod majmuna zadnjica ti drugačija usta nemožeš imati to ti je u genima vidiš kol ikati usta ima mama jedino ako možeš da ih zašiješ sa svake strane to ti je u genima ali na jgora je stvar što sa mozgom ništa nemože da se uradi da se dozovete i da ćutite neznam kako se ne sramite sami sebe kada gledate snimke i ti i tvoja cenjena mama zar je moguće da u familiji nema niko da povuče ,,ručnu"shvatam pare su svima potrebne ali prodati dušu obraz umisliti da ste pametne i lepe to je stvarno ne shvatljivo ali OK budalet ina ima svugde a ko voli da vas gleda nek izvoli a pare što vam daju za glasove (da bi se izdržavali )bolje da daju nekoj humatirnaj organizaciji ima sirotinje mnogo a ti i familija zaposlite se i pošteno zaradite za život .

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija