• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs /informer.rs

27.08.2018

10:43

(FOTO) SKANDAL! Ivan Marinković ušao sa bebom u rijaliti: JA SAM NAJPOZNATIJI BIVŠI MUŽ I NAJNEPOZNATIJI OTAC U SRBIJI!

Rijaliti

(FOTO) SKANDAL! Ivan Marinković ušao sa bebom u rijaliti: JA SAM NAJPOZNATIJI BIVŠI MUŽ I NAJNEPOZNATIJI OTAC U SRBIJI!

Podeli vest

Ivan Marinković sinoć je ponovo ušao u vilu rijalitija Parovi i to ni manje ni više nego sa bebom!

Naime, Marinković je nedavno postao otac sina Željka a pošto njegova majka Miljana ulazi u rijaliti Zadruga, Ivan je odlučio da ostane dosledan svojo rijaliti kući ali ovom odlukom iznenadio sve.

print screen

Pokazao je kako kao brižan otac čuva bebu i vodi računa o svemu.

 - Osećam se kao domaći ovde jer sam samo mesec dana bio napolju. Jedva čekam da se pokažem kao dobar otac, samo da mi dozvole da se pokažem. Ne daju mi -  aludirao je Marinković na Gocu Tržan i Miljanu Kulić.

print screen

"Miljana me zove non-stop. Rekord joj je propuštenih 40 poziva za dva sata", priznao je Ivan, a zatim pokazao telefon da dokaže da ga je zvala i dok je snimao profil za rijaliti.

print screen

Ivan je profil snimao sa bebom u rukama, a ono što je mnoge zgrozilo jeste činjenica da se još jednom sprda na svoj račun i da je beba zapravo plastična lutka.

 - Ja sam najpoznatiji bivši muž i najnepoznatiji otac u Srbiji. Ja sam rasplodni bik i napraviću možda još jednu bebu u rijalitiju da poradim na natalitetu Srbije -  našalio se Marinković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Prle

pre 5 godina

Ivane, djubre jedno bezobrazno !!! Ti si bruka za ceo muski rod !!!

prle

pre 5 godina

Sta bi sa onim kokainom?????Obican gradjanin bi dobio vesanje a ova klosarcina ulazi u realiti....

rade

pre 5 godina

Ti si jedan ovan kao i ostali koji su posredstvom Pinka umislili da su nesto Ni bog nam ne moze pomoci

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija