• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

27.08.2018

12:44

(FOTO) SANJA I MATORA SU PRVI LEZBIJSKI RIJALITI PAR! Opstale su i posle Zadruge, sada su se odlučile na korak NA KOJI SU SVI ČEKALI!

Rijaliti

(FOTO) SANJA I MATORA SU PRVI LEZBIJSKI RIJALITI PAR! Opstale su i posle Zadruge, sada su se odlučile na korak NA KOJI SU SVI ČEKALI!

Podeli vest

Bivše učesnice najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima, Zadruge, Jovana Matora Tomić i Sanja Stanković ljubavnu romansu otpočele su u rijalitiju

Mnogi su Sanjin potez da prizna i ozvaniči njihovu vezu komentarisali kao hrabrost zadrugarke, ali niko nije očekivao da će se njih dve odlučiti na ovakav korak.

Instagram

Naime, Stanovićeva je na društvenoj mreži Instagram u okviru storija objavila video-snimak u kom se ona i Matora nalaze u automobilu koji je pun stvari, ali sve je iznenadio Sanjin komentar da se seli.

 - To je to kad se seliš - rekla je Sanja.

Podsećamo, bivše zadrugarke su nedavno na svojim Instagram profilima objavile fotografiju na kojoj su napisale "Porodična", zbog čega su mnogi posumnjali da će se mozda njih dve odlučiti na zajednički život, ali ne ovoliko brzo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Kikani

pre 5 godina

Rade, odu one do seksi šopa i kupe to za sitnu lovu. Ne može da omane, stalno je u funkciji, ne traži doručak, ručak, večeru, ne zabeđuje, uključiš ga i to je to. Greota je što neće osetiti pravi doživlja.

voja

pre 5 godina

mozemo li na miru pregledati informer a da pri tome nevidimo lica koja nas bas ali bas vise od pola srpske nacije ne zanimaju i normalnim ljudima,pa vas u to ime molimo da ako je ikako moguce smanjiti imena i slika ovih nebitnih ljudi

Ljubo

pre 5 godina

Oprosti nam Boze , Isuse Hriste smiluj se na nas sve !...

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija