• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Milić - I. Gajić

27.08.2018

20:57

MAMA IPAK ULAZI S DETETOM U NAJGLEDANIJI RIJALITI! Miljana u "Zadruzi 2", BEBA NA GRANICI!

Rijaliti

MAMA IPAK ULAZI S DETETOM U NAJGLEDANIJI RIJALITI! Miljana u "Zadruzi 2", BEBA NA GRANICI!

Podeli vest

Sin Miljane Kulić, Željko, biće smešten u posebnoj kući, tik uz velelepno imanje u Šimanovcima, gde će rijaliti zvezda brinuti o njemu

Miljana Kulić ulazi u "Zadrugu 2" sa sinom Željkom, a za jednomesečnu bebu izgrađena je posebna kuća na granici velelepnog zdanja u Šimanovcima. Veliki šef se pobrinuo da naslednik temperamentne Nišlijke ima svoje prostorije izvan rijalitija, a opet dovoljno blizu nje, kako bi mogla da ga doji, presvlači, kupa...

Kako Informer saznaje, Miljana će i ovog puta biti ravnopravni takmičar, obavljaće sve zadatke, samo neće spavati sa ostalim ukućanima, već pored svog deteta

- Miljana je pristala da uđe u rijaliti zato što je nađeno rešenje i za ulazak njene bebe. Čelni ljudi TV Pink izgradili su poseban objekat za njega, a unutra je sve podređeno jednomesečnom detetu. Ta kuća se ne

Pod kamerama

Za sada nije poznato da li će se Kuliću snimati lice, ali je sigurno da će kamere pratiti Miljanu dok bude odlazila da ga doji, kupa, presvlači...

Izvor Informera

nalazi na prostoru gde se snima rijaliti, već tik uz njega. Maksimalno su se potrudili da bebi ništa ne nedostaje, pa će tako Miljana imati sve što poželi za sina - kaže izvor blizak Kulićevoj.

On dodaje da će prvoj rijaliti trudnici biti na raspolaganju i bebisiterke i članovi porodice, koji će joj 24 sata pomagati oko novorođenčeta.

- Nekoliko žena će uvek biti na usluzi Miljani, kako bi joj pomogle. Beba neće odlaziti u deo gde će biti ostali takmičari. Za sada nije poznato da li će se Željku snimati lice, ali je sigurno da će kamere pratiti Miljanu dok bude odlazila da ga podoji - ističe naš sagovornik.

Najbolji uslovi

- Najbitnije je da će mali Željko u Šimanovcima imati najbolje moguće uslove. Strogo će se voditi računa da sve bude podređeno njemu, pa tako Miljana u vreme kada treba da ga hrani ili kupa neće morati da prisustvuje sastancima ili da obavlja zadatke koje Veliki šef bude zadao ostalima - završava priču izvor.

Izvadila silikone iz usana

Ekipa Informera uslikala je u petak Miljanu Kulić dok je napuštala jednu privatnu kliniku u Beogradu, posle vađenja silikona iz usana. Rijaliti zvezdi su trenutno usne naduvene, pa deluje kao da ih nije ni smanjivala, ali lekar joj je rekao da će kroz nekoliko dana otok spasti.

Mitrović se provozao gliserom u "Zadruzi 2"

Željko Mitrović se juče gliserom provozao po zalivu u "Zadruzi 2". Kneževina u kojoj će devet meseci živeti 45 takmičara gradi se punom parom. Do početka rijalitija ostalo je još desetak dana, a radnici angažovani na ovom projektu rade od jutra do mraka. Informer je došao u posed fotografije glavne kuće u kojoj će takmičari biti smešteni, a koja podseća na neke od najlepših građevina u Italiji.

Inače, Kulićeva je pretrpela ogromne bolove prilikom vađenja silikona, pa joj, kako kaže, neće više pasti na pamet da u telo stavlja bilo koji veštački materijal.

Osim što je smanjila usne, Miljana će pre ulaska u rijaliti nadograditi kosu, ali će i da zategne lice botoksom. Ona želi da u rijalitiju bude tip-top i da se pokaže u najboljem mogućem svetlu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Prle

pre 5 godina

Mami "sa usnama ko majmunsko dupe" , nista nije sveto, pa ni ono sto je "najsvetije normalnoj majci" !!! Zinulo joj dupe za pare, fuj!!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17