• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

28.08.2018

08:54

(VIDEO) MILJANA KULIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM: Sloba je imao odnose sa ovim budućim zadrugarom!

Rijaliti

(VIDEO) MILJANA KULIĆ ŠOKIRALA IZJAVOM: Sloba je imao odnose sa ovim budućim zadrugarom!

Podeli vest

Emisija "Zadruga-Naroda pita", protekla je veoma burno sa prozivkama i svađama tri buduća zadrugara Zorice Marković, Lepog Miće sa jedne i pevača i budućeg zadrugara Mirka Gavrića koji im se suprotstavio sa druge strane

U toku noći došlo je do niza žestokih konflikata između njih, a onda je usledilo veliko iznenađenje, a to je uključenje Miljane Kulić koja je imala želju da žestoko odbrusi Gavriću koji ju je na sve moguće načine vređao po društvenim mrežama.

Printscreen TV Pink

- Ognjene, meni je mnogo žao što ste isključili ovu ,,haljinicu boje lila" i što ne mogu da vodim dijalog sa njim, ali biće prilike, 11 meseci u Zadruzi nije malo. Ja ne mogu da verujem da je ova osoba toliko kontradiktorna. On je na Instagramu prozivao i Zoricu i Lepog Miću i mene, a sada ne stoji iza svojih reči, znači, jedan ljigavac, dupljak, kontradiktorna osoba, on je u roku od dva sata promenio svoje mišljenje i uvlači se Mići u zadnjicu, ali Mića nije ni homoseksualac, ni biseksualac, dok je ovaj obična pederčina, tako da, ja bih mu poručila: Mirko, mali vraže, ja te j****, a Mića mi pomaže. Mirko, duh si pravi, samo ti je k**** u glavi. Mićo, ti si pravi drug, uvali Mirku dug. Mirko, ti si dobar drug, po*ušiš Mići dug. On to obožava, tako da ja ne znam. Ja ako nešto napišem na Instagramu, ja ću to i u emisiji i van nje da kažem. Mislim da će haljinica boje lila brzo da se ugasi - rekla je Miljana.

S obzirom na to da je Kulićeva bez dlake na jeziku iznela sav prljav veš o ovom novom učesniku, voditelj je bio podstaknut da je upravo zbog tog odgovora upita šta je razlog njene ljutnje, a ona je, pored toga, tvrdila da se Mirko predstavlja kao oženjeni muškarac isključivo zbog svoje karijere i da bi sakrio svoje opredeljenje, a onda izjavila da je upravo on imao odnose sa poznatim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Printscreen TV Pink

- Ja sam čula da je on mene ogovarao i pisao svašta po Instagramu za mene, a mogu da kažem da je ta žena koju je predstavio samo paravan, jer se oženio samo noć posle kada je sa Slobodanom Radanovićem se*sualno opštio, da ne bi pukla bruka zbog njegove karijere. Nema veze, sve će se to u rijalitiju saznati, pravda je spora, ali dostižna. Kad tad će se ovo saznati - ispričala je Kulićeva.

Svađa između Lepog Miće, Zorice Marković i Miljane Kulić na jednoj i Mirka Gavrića na drugoj, najavljuju burnu sezonu koja je pred nama, ali i veliki izazov za Gavrića da se izbori sa ozbiljnim rijaliti igračima.

(VIDEO) KIJA SVE OTKRILA: Mirko je pričao da je SLOBA BISEKSUALAC, a evo šta je Gavrić rekao na to!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija