• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

28.08.2018

12:37

LUNA PRIZNALA DA BI MOGLA PONOVO DA SE ZALJUBI U ZADRUZI 2: Nikad ne reci nikad, ali ljubav kao sa Slobom se sigurno neće ponoviti!

Rijaliti

LUNA PRIZNALA DA BI MOGLA PONOVO DA SE ZALJUBI U ZADRUZI 2: Nikad ne reci nikad, ali ljubav kao sa Slobom se sigurno neće ponoviti!

Podeli vest

Mlada modna blogerka i jedna od svakako najzapaženijih učesnica prve sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, Zadruge, Luna Đogani, spremna je da uđe i u drugu sezonu ovog šou programa i ponovo podigne javnost na noge

Ona je dobila podršku od svog bivšeg dečka iz Bele kuće, Slobodana Radanovića, koji je naglasio da bi voleo da Đoganijeva pokaže svoju pravu prirodu, da se ne nervira i da ne prihvata lično sva pitanja i provokacije.

 - Baš sve to što je Sloba rekao ja ću pokušati da pokažem, on zna kakva sam ja, stvarno sam takva. Daleko sam od negativne osobe, pokušaću da ispravim greške iz prve Zadruge, da se fokusiram malo više na sebe i da pokažem ljudima koji me vole zašto su me zavoleli. Naravno da mi je drago što mi je Sloba pružio podršku, hvala mu puno - rekla je Luna za najbrži portal u Srbiji, Pink.rs.

Mladu modnu blogerku smo pitali i da li bi ponovo mogla da joj se desi ljubav pred kamerama, što ona ovoga puta nije demantovala.

- Neću da kažem ne, jer prošli put kada sam rekla "Nikad" desilo se sve što sam rekla da neću, tako da nikad se ne zna, ali ne razmišljam o tome i nije mi to nešto što bih sebi opet dozvolila. Mislim da takva ljubav ne bi mogla da se ponovi - istakla je Đoganijeva.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
branko1

pre 5 godina

Au ,al s6te otkrili Ameriku.Pa ona I ulazi u tu Zadrugu zbog sexa I perverzija

Amater

pre 5 godina

POSLE TRECE RAKIJE ZALJUBLJIVANJE ZA TEBE JE RUTINA...A SEX OBAVEZA....!!!

Rade

pre 5 godina

Ha ha ha ha ha ,,pa ona samo i na ono misli,,ha ha ha ha ha ! ! ! ! !

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija