• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

29.08.2018

07:48

BIVŠI ZADRUGAR DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU: Automobil potpuno uništen!

Rijaliti

BIVŠI ZADRUGAR DOŽIVEO SAOBRAĆAJKU: Automobil potpuno uništen!

Podeli vest

Bivši učesnik rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti na ovim prostorima, "Zadruge", Tomislav Panić, pre nekoliko dana doživeo je saobraćajnu nezgodu

On je vozio automobil svog oca, a onda je iznenada skrenuo sa puta i napravio udes. Na svu sreću, Toma je prošao bez većih povreda, ali četvorotočkaš njegovog oca je potpuno uništen.

Tragom ovih informacija pozvali smo manekena kako bi saznali kako se oseća i šta je bio uzrok ove nesreće.

pink.rs

- Imao sam sudar u nedelju ujutru. Malo sam ugruvan, malo me boli, nisam dobro spavao prvih dan-dva, ali sada ide sve na bolje. To je očev auto bio, jedva sam mu saopštio, jedva sam mu rekao, ali on je shvatio da je važniji moj život nego auto. Nisam bio u pijanom stanju i nije bilo više vozila, samo sam ja skrenuo s puta, bebo - našalio se Panić na sopstveni račun.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija