• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs /informer.rs

29.08.2018

12:11

(FOTO) MUŠKARČINE DA UČE OD TEBE! Ovako je Matora proslavila 11 meseci veze sa Sanjom! To je, bre, IZNENAĐENJE!

Rijaliti

(FOTO) MUŠKARČINE DA UČE OD TEBE! Ovako je Matora proslavila 11 meseci veze sa Sanjom! To je, bre, IZNENAĐENJE!

Podeli vest

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković juče, 28. avgusta, proslavile su jedanaest meseci veze. Poznato je da je njihova veza započela još u Zadruzi, a iako je bilo puno predrasuda, nastavljena je i posle rijalitija

Matora i Sanja uvek sve rado dele sa svojim fanovima, pa su tako podelile sa njima i njihov intimni momenat obeležavanja jedanaest meseci veze.

Jovana je Sanju obradovala na najslađi način, pravi ljubavni, a kako je to izgledalo pokazala je na Instagramu.

- 11... Iznenađenje za moju ljubav! - napisala je Matora uz fotografiju na kojoj je ona "spakovana" u kola zajedno sa balonima i plišanim igračkama kojima je zatrpan automobil.

- Bubica moja, kako zna da me iznenadi - napisala je Sanja u komentaru.

11...❤ Surprise for my LOVE!
A post shared by Jovana Tomic (@matora23) on Aug 28, 2018 at 7:24am PDT



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija