• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

30.08.2018

14:36

(FOTO) SLOBA ODGOVORIO NA KIJINO PISMO! Da li ste ovo OČEKIVALI?

Rijaliti

(FOTO) SLOBA ODGOVORIO NA KIJINO PISMO! Da li ste ovo OČEKIVALI?

Podeli vest

Pinkova zvezda Sloba Radanović je tokom svog učešća u rijalitiju Zadruga uplovio u ljubavnu romansu sa Lunom Đogani, uprkos činjenici da je oženjen Kristinom Kockar. Zbog preljube koju je učinio naišao je na mnoštvo osuda koje ni dva meseca nakon završetka rijalitija ne jenjavaju

Kija i Sloba su okončali svoj brak pre nekoliko nedelja pred Osnovnim sudom u Zrenjaninu, ali se njihovo "prepucavanje" na društvenim mrežama nije završilo.

(FOTO) OTVORENO PISMO KIJE KOCKAR ŠOKIRALO SVE: Slobodan i MASNOGLAVA su glavni MAJMUNI CIRKUSA! Dve veoma kvarne i glupe osobe, NAJBOLJA KOMBINACIJA!

Kako su oboje vrlo aktivni na društvenim mrežama i svojim objavama neretko zaintrigiraju javnost, Kockareva je odlučila da bivšem suprugu odgovori na sve provokacije koje su upućene na njen račun. 

Iako se njih dvoje ne prate na društvenim mrežama, Kristina je želeći da ovo pismo dođe do Slobe, pevača tagovala, a on istog trenutka odgovorio Instagram pričom na kojoj giftom pokazuje da je vrlo iznenađen rečima koje mu je uputila bivša supruga. 

Da li će ovaj postupak dovesti do toga da bivši supružnici prekinu svaku komunikaciju, ostaje da saznamo.

Instagram





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija