• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas

30.08.2018

15:33

(FOTO) NAKON OTVORENOG PISMA SLOBI, KIJA SE PONOVO OGLASILA! Drama na Instagramu se nastavlja!

Rijaliti

(FOTO) NAKON OTVORENOG PISMA SLOBI, KIJA SE PONOVO OGLASILA! Drama na Instagramu se nastavlja!

Podeli vest

Kristinau Kiju Kockar očigledno je veoma isprovocirala izjava njenog sada već bivšeg muža Slobe Radanovića, da ne želi da ima dodirnih tačaka sa njom.  Ona je zato odlučila da se obrati javnosti i Slobi Radanoviću otvorenim pismom, koje je podelila na svom Instagram profilu

Nakon što se pismo pojavilo i svima pomutilo pamet, verujemo i samom Radanoviću, slika koju je Kockareva postavila i na kojoj se njih dvoje ljube u usta, podigla je prašinu jednako koliko i samo pusmo. Ipak, mnogi su to okarakterisali kao marketinški potez bivše stjuardese, za šta se zna da ima dara.

Instagram

Kija se ubrzo nakon svega oglasila na svom Instagramu i poslala jasnu poruku svima:

 - Želim bajku - bila je vrlo jasna u svom stavu, bez imalo filozofije.

Izgleda da Kockareva proživljava ljubavne drame i da joj treba princ, vitez ili kralj, a ona da bude nečija princeza iz bajke. Njeno srce je željno prave i iskrene ljubavi, verne... Ova objava mnogima je iskidala srce i nisu je doživeli kao lepu, niti veselu, verovatno jer je postavila ova napaćena žena.

(FOTO) OTVORENO PISMO KIJE KOCKAR ŠOKIRALO SVE: Slobodan i MASNOGLAVA su glavni MAJMUNI CIRKUSA! Dve veoma kvarne i glupe osobe, NAJBOLJA KOMBINACIJA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija