• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

31.08.2018

09:05

LUNU IZBEGAVA, A SA KIJOM SE ČUJE! Sloba konačno otkrio PRAVU ISTINU!

Rijaliti

LUNU IZBEGAVA, A SA KIJOM SE ČUJE! Sloba konačno otkrio PRAVU ISTINU!

Podeli vest

Pevač Sloba Radanović se osvrnuo na krah svog braka, pa otkrio u kakvom je trenutno odnosu sa Kijom Kockar ali i nekadašnjom ljubavnicom Lunom Đogani

Luna Đogani je došla na rođendan Draginje, Slobine mame, a on je rekao da je odabrao da izbegne susret.

- Nemam ništa protiv toga, ja sam to shvatio kao korektan gest, lepo sa njene strane. Nisam znao da će to da se desi, saznao sam 5 minuta pre toga da postoji mogućnost da dođe, izbegao sam mogućnost da se susretnemo - rekao je pevač.

Iako su se Razveli, Radanović i Kristina su i dalje u kontaktu.

- Kija i ja se čujemo - priznao je Radanović, a kada ga je voditelj upitao zašto Lunu onda izbegava, pevač se pravdao:

- Nikad ne bih izbegavao ni Lunu, odgovorio bih joj na poruku. Ali i ona je shvatila da je ta priča otišla u pogrešnom smeru. Ako nešto ne ide bolje da prekinemo na početku - zaključio je on.

Ilustracija

Bivši zadrugar se osvrnuo i na razvod:

- Ne znam koliko je razvod bio olakšanje, tih par dana oko razvoda je emotivno bilo baš teško. Ali opet sam osetio neko olakšanje, mislim da ga je osetila i Kristina. Ja sam joj rekao da sam uvek za nju, šta god da joj zatreba - rekao je on i dodao:

- Na kraju opet eto svako vodi svoj život. Da li je vredelo ili nije, na to ne znam šta da odgovorim. Trudim se baš da okrenem novi list. Jedva sam dočekao da učinim nešto što će mi olakšati. Meni trening i muzika pomažu da zaboravim sve te negativne stvari.

Sloba je priznao i da je bio na Kijinom nastupu, pa sve iznenadio kada je rekao da mu se njeno pevanje jako dopalo.

- Bio sam na Kijinom nastupu i oduševila me je. To sve fino zvuči, ona bira pesme koje joj leže. Baš sam bio prijatno iznenađen. U početku se konsultovala sa mnom oko muzike. Za savet sam uvek otvoren, pogotovo ako je muzički u pitanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija