• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

31.08.2018

11:04

(VIDEO) BILO MU JE KRIVO, IZVINIO MI SE! Sloba otkrio šta Aca Lukas misli o njemu posle ŽESTOKIH OSUDA koje mu je uputio!

Rijaliti

(VIDEO) BILO MU JE KRIVO, IZVINIO MI SE! Sloba otkrio šta Aca Lukas misli o njemu posle ŽESTOKIH OSUDA koje mu je uputio!

Podeli vest

Slobodan Radanović i dalje je glavna tema u javnosti otkad je pred milionskim auditorijumom prevario svoju suprugu Kristinu Kockar sa mladom blogerkom Lunom Đogani

Mnoge javne ličnosti oglašavale su se povodom ovog postupka, pa se zbog toga našao na stubu srama. Među njima je bio i Aca Lukas koji je najstrašnije osudio što je počinio javnu preljubu, a onda mu se po izlasku iz Zadruge i izvinio.

Sloba je bio gost u emisiji ,,Zadruga, intervju", a voditelj Ognjen Nestorović ga je upitao u kakvim su sada odnosima s obzirom na to da Pinkova zvezda rado odlazi na njegove nastupe po prestoničkim splavovima.

- Njemu je bilo krivo, izvinio mi se, kaže mi da je zaplakao kad je čuo kako pevam. ja njemu ni u jednom trenutku nisam zamerio, baš mi je bilo simpatično - rekao je Sloba.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija