• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.G.

31.08.2018

23:30

(FOTO)  LUNA NIJE MOGLA DA PIŠKI, VASIĆI SE PLAŠE VAĐENJA KRVI! Lekari ih pregledali pred ulazak u Zadrugu 2!

Rijaliti

(FOTO) LUNA NIJE MOGLA DA PIŠKI, VASIĆI SE PLAŠE VAĐENJA KRVI! Lekari ih pregledali pred ulazak u Zadrugu 2!

Podeli vest

Više od 30 budućih učesnika Zadruge 2 lekari su detaljno pregledali u jednoj privatnoj klinici u Beogradu

Buduće rijaliti zvezde okupljale su se juče i prekjuče već od osam sati ujutru kako bi uradile sve potrebne analize pred ulazak u Zadrugu.

Ženski deo ekipe, koju su činile Luna Đogani, Suzana Perović i Nadežda Biljić, mučio se sa davanjem uzorka urina. One su sat vremena na terasi klinike ispijale vodu da bi obavile ono što su od njih tražili.
- Ustajanje ovako rano ujutru pada mi veoma teško, a nemam problem sa vađenjem krvi i ostalim pregledima - kaže Luna.

Peđa Milosavljević

BOJE SE IGALA Rade i Rada Vasić sa sinovima

Njen cimer iz rijalitija Bane Čolak drhtao je u ambulanti dok su mu vadili krv, što je ostale učesnike nasmejalo do suza! Međutim, vađenje krvi najteže je palo Miki i Gibi Vasiću.
- Baš nas bole ruke posle vađenja krvi. Znamo da smo zdravi, ali igle ne volimo, pa se uvek unervozimo kad idemo na preglede. Nadamo se da su se i ostali uplašili - kažu uglas blizanci.

Na pregledu su bili i njihovi roditelji Rade i Rada, bivša Tuđmanova snajka Nataša Moskva, koja je "zaboravila" da obuče brushalter, Lunin brat Adam Đogani, drugar Slobe Radanovića - Stefan Obradović, Lazar Jeremić, Slobodan Batjarević Cobe, Nikola Bokun, Savo Perović...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VladoPhx

pre 5 godina

Dajte MOLIM VAS vise,smilujte se,prestanite da objavljujete ove nebuloze!Cuj molim te,LUNA NIJE MOGLA DA PISKI,pa dal' zanima to ikoga sa 50 g mozga?

Kraljevcanin

pre 5 godina

Boli me uvo sto ne može da piški, daj bre kultivišite taj vaš medij jednom kako vas nre nije sramota da budete ovoliki peimitivci i pišete ovakve.gluposti...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija