• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/H!T

01.09.2018

14:37

(HOT FOTO) SEKS ME OPUŠTA! Aleksandra Subotić ne preskače vođenje ljubavi: uveče, ujutru, posle jela, pre jela...

Rijaliti

(HOT FOTO) SEKS ME OPUŠTA! Aleksandra Subotić ne preskače vođenje ljubavi: uveče, ujutru, posle jela, pre jela...

Podeli vest

Aleksandra Subotić otkriva da je seks opušta i poručuje svima da ga što više upražnjavaju. Buduća učesnica "Zadruge 2" kaže da ne preskače vođenje ljubavi sa svojim mužem Davidom Dragojevićem koliko god da ima stresan dan

- Seks je veoma zdrav, treba ga imati što više. Ne znam zašto je nekima to i dalje tabu tema u 21. veku. Kamo sreće da se što više o tome govori, bili bismo srećnija i zdravija nacija - naglašava Aleksandra.

Zoran Sinko

Ona ističe da nju seks relaksira, te da obožava da ga ima bilo kada.

Zoran Sinko

- Nisam od onih što biraju vreme. Prija mi uveče, ujutru, posle jela, pre jela... Ja mogu uvek! Nikada nisam rekla dečku: "E ne mogu, boli me glava" ili "Nije mi dobro, umorna sam" kao što to žene čine. A posle kukaju kako ih muškarac vara. Pa kako da ne bude sa nekom drugom kada se stalno vade da ne bi obavljale bračne dužnosti. Meni to nije jasno, nadam se da nikada neću biti jedna od tih - iskrena je Subotićeva.

Zoran Sinko


Zoran Sinko


Zoran Sinko





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 5 godina

Teško je poverovati da ova devojka može reći nešto pametno, ali eto, desilo se i to. Devojke i žene, pročitajte ovaj tekst, u njemu se nalazi jedan veoma koristan savet za očuvanje vaših veza i brakova.

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija