• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Gajić

06.09.2018

12:15

(EKSKLUZIVNI FOTO) OVAKO IZGLEDA ZADRUGA 2! Prvi smo ušli u Pinkov neverovatni imaginarijum

Rijaliti

(EKSKLUZIVNI FOTO) OVAKO IZGLEDA ZADRUGA 2! Prvi smo ušli u Pinkov neverovatni imaginarijum

Podeli vest

Željko Mitrović proveo je juče ekipu Informera kroz velelepno imanje na kom će narednih devet meseci živeti 50 zadrugara. Sagradio im je kafić, prodavnice, zatvor, zalagaonicu, jahting klub, šiša bar, umetničku četvrt

Imaginarijum vredan 18 miliona evra koji je Željko Mitrović napravio za potrebe druge sezone "Zadruge" izgleda impozantno! Ekipa Informera imala je ekskluzivno pravo da zaviri na velelepno imanje u koje će se večeras useliti 50 zadrugara.

Željko Mitrović kaže da je izuzetno ponosan na ovaj projekat, koji će sigurno pomeriti granice ne samo u Srbiji i na Balkanu već i u celom svetu.
- Enormna popularnost "Zadruge 1" pomogla je da se napravi ovakva "Zadruga 2". Gledaoci su važan deo ekipe koja je kreirala ovaj projekat. Da oni to nisu tražili od nas, mi ne bismo sve ovo radili. "Zadruga" više nije rijaliti, ona je imitacija stvarnog života - kazao je Željko Mitrović za Informer pred sam start ovog spektakularnog projekta.

Zoran Sinko

On nas je proveo kroz svoj grad, u kome će zadrugari živeti narednih devet meseci. Pokazao nam je 1.500 građevina, koje su iskusni majstori gradili četiri meseca na 50.000 kvadratnih metara.

-  U okviru imaginarijuma pored zgrade u kojoj će spavati, učesnici će na raspolaganju imati kafić, prodavnice, jahting klub, umetničku četvrt, šiša bar, ali i zalagaonicu, ukoliko ostanu bez novca. U njoj će moći da založe svoje stvari kako bi došli do para... Ako budu kršili zakone "Zadruge", takmičari će završiti u zatvoru, koji će čuvati karabinijeri, čuvari reda i mira. Spremili smo nešto zaista drugačije, fascinantno - otkriva u jednom dahu Mitrović.

Zoran Sinko

U takozvanoj beloj kući, koja je mnogo veća i luksuznija nego u prvoj sezoni, zadrugari će imati sastanke. Na sredini te prostorije sada se nalazi statua visoka 6,5 metara, koja će voditi sastanke i zameniti drvo mudrosti, preko kog je veliki šef u prvoj sezoni komunicirao sa učesnicima.

Zoran Sinko

Mitrović je sagradio i fontanu po uzoru na čuvenu Fontanu di Trevi u Rimu. Njoj je dao ima po svom pokojnom ocu, pa će se ona zvati Fontana bogova Dragan.

Subotićeva napala Minu: Gde si, prostitutko?!

TV Pink

Aleksandra Subotić napravila je skandal juče na ulasku u karantin kada je Mini Vrbaški dobacila da je prostitutka! Takmičari "Zadruge 2" okupili su se u sredu u jednom beogradskom hotelu, odakle će se večeras uputiti ka Šimanovcima. Aleksandra i David Dragojević su stigli među prvima, a kada je Subotićeva ugledala buduću cimerku, nije izdržala da je ne isproziva:

- Gde si, prostitutko?!
Ovo je šokiralo sve prisutne, pa i samu Minu, koja je spustila glavu i otćutala na uvredu. Pored njih, u karantin su stigli i Branislav Radonjić Brendon, frizer Stefan Ašanin, zatim Adam Đogani, koga je ispratio stric Gagi Đogani, Nadežda Biljić, Bora Santana, porodica Vasić, sudija Snežana Ilić i mnogi drugi...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija