• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/pink

06.09.2018

14:13

(FOTO) SEKSI BLIZNAKINJE NAPRAVIĆE POMETNJU U ZADRUZI 2: Mi smo unikatne, a učesnici sa rijaliti karijerama su polovna roba!

Rijaliti

(FOTO) SEKSI BLIZNAKINJE NAPRAVIĆE POMETNJU U ZADRUZI 2: Mi smo unikatne, a učesnici sa rijaliti karijerama su polovna roba!

Podeli vest

Bliznakinje Nevena i Miljana Arsić su nove učesnice rijalitija koji preti da sruši sve rekorde gledanosti i postavi nove standarde na medijskom nebu Srbije Zadruge 2

Njih dve su potpuno spremne da naprave pravu pometnju u impresivnom imaginarijumu, gde će se, za vredne nagrade, boriti sa preko pedeset cimera.

One su u intervjuu za najbrži portal u Srbiji Pink.rs objasnile šta javnost može očekivati od njih dve i kako će se snaći pred milionskim auditorijumom koji će ih u stopu pratiti.

http://www.w3.org/1999/xlink">..."> stroke="none" stroke-width="1" fill="none" fill-rule="evenodd">
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Ne mogu da opisem koliko ih volim obe su savrsene,pametne,prelepe,neodoljive,radosne,srecne i pruzaju toliku ljubav svim fanovima (svojim Arsickama) one su toliko posvetile paznju na svoje fan stranice i koliko mogu da primetim da polako raste nivo fanova i treba! ❤ One su jednostavno najbolje osobe koje sam ja upoznala (ne uzivo nego preko insta). Ali obecali su mi da cemo se jednom upoznati i taj dan cu docekati ????????❤ Ja sam najsrecnija osoba do sada ove dve carice su se rodile na isti dan kada i ja 25.9 ulepsali su mi sve ????????❤ Miksi mi je obecala da ce mi cestitati rodjendan preko TV-a i to jedva cekam bice mi najlepsi poklon do sada ????????????❤ Volimo vas Nensi,Miksi ????????????❤ @gospodjica_arsic @miss_micko #nevenamiljanaarsic #bliznakinjedopobede #armyarsić #arsickadogroba #uzdveprincezedokrajazivota #zadruga2 ????????????

Објава коју дели Miljana i Nevena Arsić❤ (@bliznakinje.arsic) дана 3. Сеп 2018. у 8:45 PDT

(FOTO) OPA, VEĆ JE PAO PRVI SEKS! Vrela akcija u karantinu Zadruge 2!

Nema razlike između nas dve, fizički, na prvi pogled smo identične ali ustvari smo totalno suprotne. Sestra (Nevena) je slobodna, a ja (Miljana) imam milion momaka napolju koji će me gledati i ne treba mi još jedan na glavi, znači ja sam oduzeta - rekla je Miljana.

http://www.w3.org/1999/xlink">..."> stroke="none" stroke-width="1" fill="none" fill-rule="evenodd">
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Moj ???? ! Obraz uz obraz! Ti i ja❤ #twins #love #blondehair #belgrade #my #world #smile #nevergiveup #neverending #story #instalove ❤????

Објава коју дели Gospođica Arsić (@gospodjica_arsic) дана 15. Авг 2018. у 6:30 PDT

Bliznakinje imaju 28 godina, po struci su diplomirani komunikolozi, kojima je želja da rade posao u struci i ističu da će zaseniti sve oprobane rijaliti igrače.

- Od nas možete očekivati sve, sve što je moralno, što je iskreno, bez taktike, samo onako kako nas osećaj vodi. Nema foliranja, nema taktike, tamo ne možeš dugo da taktiziraš - navode njih dve.

http://www.w3.org/1999/xlink">..."> stroke="none" stroke-width="1" fill="none" fill-rule="evenodd">
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

????????????❤ Život moj❤ #twins #love #forever

Објава коју дели Gospođica Arsić (@gospodjica_arsic) дана 31. Авг 2018. у 4:47 PDT

Unikatne smo jer smo identične, prirodne smo i imam stav da ko god da ulazi, a ima neku rijaliti karijeru, je polovna roba, a mi smo nešto novo, neotvorena kutija. Mislim da ljude više interesuje nešto novo, neotvoreno, nego nešto polovno, već viđeno. Od nekih ljudi već znaju šta da očekuju, a nas dve smo nove - ističu zanosne bliznakinje.

Miljana nam je otkrila i da ne želi sebe da prikaže u vrelim akcijama, ali da je za ljubav uvek otvorena.

- Se*s pred kamerama ne, nas dve smo patrijarhalno vaspitane i imamo neke stavove, ciljeve, bavimo se ozbiljnim poslom, nismo mi rijaliti igrači, mi smo diplomirani komunikolozi koji žele da nađu posao. Ako ću preko se*sa da nađem posao, to ne dolazi u obzir. Ljubav da, ali prava ljubav, ne nameštena ljubav zbog nečega, a se*s ne dolazi u obzir, dobro, možda pod tušem ako bude frka - rekla je Arsićeva kroz smeh.

Večeras od 21 čas obazveno budite uz Pink televiziju jer se novi učesnici useljavaju u rijaliti koji će pratiti čitav region Zadrugu 2.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija