• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Andrijana Milić

06.09.2018

19:22

POBEDNICA "ZADRUGE" TOKOM POSETE REDAKCIJI INFORMERA OTVORILA DUŠU! Kija: Fuj mi je da posle Lune legnem sa Slobom!

Rijaliti

POBEDNICA "ZADRUGE" TOKOM POSETE REDAKCIJI INFORMERA OTVORILA DUŠU! Kija: Fuj mi je da posle Lune legnem sa Slobom!

Podeli vest

Kristina Kockar odgovarala je na pitanja naših čitalaca i priznala da i dalje voli bivšeg muža, ali da ne može da mu oprosti prevaru sa Đoganijevom

Kristina Kija Kockar otkrila je za Informer da joj se gadi kad pomisli da je njen bivši muž Sloba Radanović imao seks sa Lunom Đogani!

Pobednica "Zadruge", koja će sutra uveče otvoriti novu sezonu ovog megapopularnog rijalitija, posetila je u utorak našu redakciju. Tom prilikom, pratioci Instagram profila našeg dodatka Hit_Informer postavljali su joj pitanja, na koja je ona odgovorila bez ikakve zadrške.

Branko Pantelić

Da li bi se pomirila sa Slobom?

- Ne, ali bih volela da smo ostali u braku. Zapravo, nije meni problem da oprostim prevaru, već me jedna činjenica u svemu tome koči - ne mogu da legnem sa njim kada se setim sa kim je on legao u krevet. To mi je fuj.

Informer


Informer


Stara ljubav zaborava nema Čujem se sa Slobom, kažem mu i da je skot i kreten za sve što mi je uradio, ali ne verujem da ćemo ikada prekinuti kontakt
Kija Kockar

U kakvim si odnosima sa Slobom posle onog otvorenog pisma koje si mu uputila?

- Bilo mi je dosta gluposti koje priča po novinama, pa sam rekla ono što sam imala da kažem. Sve to sam mu kazala i u lice. Imamo otvoren odnos. Kažem mu i da je skot i kreten za sve što mi je uradio. Non-stop se svađamo oko toga. Ali ne mogu da precrtam neke dobre stvari i ono što nas i dalje veže poslovno i privatno. Ne znam da li ćemo nas dvoje ikada prekinuti kontakt.

Branko Pantelić

Znači čuješ se sa "balvanom"? Trebalo bi da odustaneš od njega...

- Poprimio se taj nadimak "balvan". Čujem se sa njim. Skoro nam se zajednički prijatelj razboleo, pa nas je to opet povezalo. Ne čujemo se mi da bismo se mirili, tako da sam ja odustala od njega.

Da li ga i dalje voliš?

- Volimo se. I ja njega i on mene, ali se nikada nećemo pomiriti. Ne mogu da zaboravim ono što mi je uradio. Čim se setim toga, nije mi dobro.

Branko Pantelić

Snimiću duet sa Slobom, ako pristane na to
Da li bi volela da sa Slobom snimiš duet?
- Trenutno ne. Negde sam pročitala njegov duhovit odgovor kako bi "Ministarke" i ja trebalo da razmislimo da sa njim snimimo duet! Evo, Slobodane, javno da ti kažem, ako ti budeš hteo sa mnom, ja bih volela. Kontaktiraćemo menadžera, pa ako tvoje visočanstvo pristane, bilo bi mi zadovoljstvo.

Govoriš da tražiš muškarca svog života, zašto onda i dalje prozivaš Slobu?

- Ja ću Slobodana da prozivam ceo život jer je on bio moj muž. To sam i njemu rekla. I kada pričam sa njim, vraćam se na sve što se dogodilo u "Zadruzi" jer me je povredio. Moje prozivanje nema veze sa traženjem muškarca. A i ne tražim ga, valjda će doći sam.

Otkrij nam zašto Sloba nije hteo da se razvede?

- Zato što se pokajao, shvatio je šta je učinio.

Branko Pantelić

Da li si zahvalna Luni zato što si postala instant slavna?

- Luna je dete poznatih roditelja, ni po čemu drugom nije poznata. Mene su ljudi zavoleli zbog mene same, a ne zbog toga što sam prevarena žena. Jeste cela ta priča doprinela slavi, ali ne bih se zahvaljivala ni njoj, ni Slobodanu.

Branko Pantelić

Zašto si pre neki dan na nastupu rekla: "Ovo je posebno veče za mene"?

- Pitala me je i mama to, a i Slobodan. Naš zajednički prijatelj se razboleo i bilo mi je teško.

Čiji ti je sat na ruci?

- Slobodanov. Posle razvoda je pripao meni. Nosila sam ga na ulasku u "Zadrugu", on je stečen u braku, pa sam ga ja zadržala. On je uzeo moje štikle, a ja sat.

Još na Instagramu informerovog dodatka Hit
Branko Pantelić

Čitaoci Informera su tokom Kijine posete našoj redakciji postavili brojna pitanja. S obzirom na to da nismo uspeli da objavimo sve odgovore, pozivamo vas da na Instagram profilu Hit_Informer pogledate video-intervju u kom ćete čuti sve šta je Kija imala da kaže na vaša pitanja.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mile

pre 5 godina

xaxa! a on moze da legne u krevet sa tobom kad se seti sa kim si u sexsualnim zanaosu lomila wc sholje po kupatilima zadruge ?

Ita

pre 5 godina

Žena je psiho i zrela za lečenje....bez pčonosa i dostojnsta...

Ja

pre 5 godina

Ne moze da legne u krevet sa njim a molila ga u Zadruzi da se pomire. Kad je lagala- sada ili u Zadruzi?

ja

pre 5 godina

"svetica"..HAHHA http://www.republika.rs/zadruga/zadruga/67138/kija-ucenjivala-ozenjenog-pilota-pare

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija