• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.09.2018

13:25

(VIDEO) ​ODLUKA JE PALA: Zadrugari izabrali PRVOG VOĐU!

Rijaliti

(VIDEO) ​ODLUKA JE PALA: Zadrugari izabrali PRVOG VOĐU!

Podeli vest

Zadrugari se polako, ali sigurno navikavaju na luksuzne objekte velelepne vile u imaginarijumu "Zadruzi 2", a prvo jutro bilo je mirno i harmonično za sve

Svi su očekivali pismo Velikog šefa i strpljivo sačekali da im se i on obrati, a nedugo zatim zvono je oglasilo da je vreme da svi sednu za sto.

- Dragi zadrugari, neophodno je da odaberete vođu zadruge. Danas će biti drugačije. Vi treba da navedete ko po vama treba da bira vođu "Zadruge", onda kada neko ispadne - pisalo je u pismu Velikog šefa.

LUNA SE VEĆ RASPOMAMILA! Blogerka prve noći "Zadruge 2" završila u krevetu fudbalera!

Svi su se složili da Lepi Mića treba da bude prvi koji će biti nadređen svima, a on je, oduševljen njihovom odlukom, svima održao govor koji ih je na iznenađenje mnogih dirnulo.

- Gospodo draga, dobrodošli u "Zadugu 2". To su standardi koji zadaju domaći zadatak. U prethodnom rijalitiju bila je neponovljiva priča. Vi treba da pravite novu priču. Opustite se, ovde ste svi došli zbog svojih ličnih razmera. Na vama je da odlučite šta ćete i kako ćete. Ja sam u ovoj priči godinama, ali nisam loš, tako sam predstavljen. Žao mi je što je sinoć došlo do tog incidenta, ja Marka odlično poznajem. Međutim, nisam bio tu i ne znam ni šta je bilo ni zbog čega je došlo do toga. Na vama je da birate svoj put, sa mnom nećete imati nikakav problem. Borite se za svoj položaj, ime i prezime. Zadruga je prema svima nama bila dobra, ali morate i vi prema njoj. Pismo je svetinja, ovde kažite šta god treba i svađajte se tako i treba. Nemojte da psujete kao ja, to je jako ružno. Posle 15 dana se sve ovo upropastilo, nemojte i vi to da radite. Gavriću, ti si ušao u sukob sa dosta ljudi, na tebi je da se čupaš, ne znam zašto to radiš. Imate pravo da radite šta hoćete, niko nikom ne treba da bude komandant. Samo ću vam reći da kad je Kija ispratila svog supruga Slobu ovde, oboje su bili anonimni. A danas, Kija je broj jedan u regionu. Ne zaboravite da će neko od vas za godinu dana biti na toj poziciji. Ovde se sve menja osim mene, ja sam uvek isti. Sa Lunom sam se svađao, više se ne svađam, što ne znači da neću - rekao je Lepi Mića.

(VIDEO) DOĐI, PI*KO, NE ZNAŠ NA KOGA SI UDARIO! Ovo je incident zbog kog je prvi takmičar već izbačen iz Zadruge!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

U Trgovištu vanredna situacija zbog požara: U Lebanu gorelo 15 hektara
Hronika

U Trgovištu vanredna situacija zbog požara: U Lebanu gorelo 15 hektara

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova angažovani su na gašenju požara na otvorenom prostoru u Trgovištu, Tutinu, Lebanu i Prijepolju, a njihovom brzom i efikasnom akcijom juče su ugašeni požari na otvorenom kod manastira Crna Reka, u Ivanjici i kod Despotovca, dok je požar u Prijepolju u mestu Gojakovići lokalizovan.

16.04.2024

11:10

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija