• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Milić

08.09.2018

16:49

LUNA PRIZNALA, NE MOŽE BEZ NJEGA: Zbog Slobe sam na lekovima za smirenje, ŽELIM DA I ON UĐE U ZADRUGU!

Rijaliti

LUNA PRIZNALA, NE MOŽE BEZ NJEGA: Zbog Slobe sam na lekovima za smirenje, ŽELIM DA I ON UĐE U ZADRUGU!

Podeli vest

Luna Đogani je pred ulazak u "Zadrugu" priznala da noćima vrišti i plače na glas jer ona i njen bivši ljubavnik Sloba Radanović više nisu zajedno

Modna blogerka priznaje da je završila kod psihijatra i da je na jakim antidepresivima jer je pevač ostavio.

Bez obzira na to što je javno ponizio i šutnuo nakon devet meseci veze, Đoganijeva se ipak nada da će Radanović ući u rijaliti kako bi barem u šouu bili zajedno.

Bila si u veoma teškom psihičkom stanju po izlasku iz "Zadruge".... Da li je tačno da si i sada na antidepresivima?

- Jeste, prepisao mi ih je moj psihijatar Zoran. Do poslednjeg dana pred ulazak u "Zadrugu 2" išla sam kod njega na terapiju. Pijem antidepresive, to ne smem da prekidam. Kada sam izašla iz rijalitija bila sam beživotna, samo sam ležala u krevetu, plakala sam, nisam mogla da spavam, nisam mogla da jedem. Imala sam užasne košmare, budila sam se noću vrišteći, tražila sam Slobu jer sam navikla da je pored mene kada se probudim.

LunaInformer

Luna

Kada si shvatila da ti treba pomoć doktora? 

- Jedne noći sam se probudila i počela da vrištim jer Sloba nije tu. Plakala sam do iznemoglosti i onda sam popila lek. Tada sam shvatila da sam loše i da mi treba psihijatar.

Da li je tačno da si završila i u bolnici zbog lošeg psihičkog stanja?

- Doživela sam nervni slom kada je rekao da je Kristina njegova najveća ljubav. Bila sam na proslavi prvog rođendana Informerovog dodatka Hit, tu sam ga i srela. On je sa vaše žurke otišao kod Rade Radenović, a ja sam ostala na proslavi i nisam gledala emisiju. Slali su mi klipove i videla sam da pokušava da se opere od mene, kao da sam nebitna u njegovom životu. Na žurci sam se dobro držala, ali kada sam došla kući počela sam da plačem, da lomim, da udaram sebe i onda sam pozvala tatu da dođe. On me je odveo u bolnicu, tamo su mi dali lekove, infuziju...

Prinscreen

Šta ako i Sloba uđe u drugu sezoni?

- Volela bih da uđe, ali ne želim da neko pomisli da sam pristala da učestvujem nadajući se da će on doći. Mislim da treba da se fokusira na karijeru, ali bih volela da se vratimo zajedno na mesto gde je sve počelo. Ne mogu da kažem da bih se pomirila sa njim, jer sam trenutno odlučila da me vodi moj mozak, a ne srce.

Da li ga još voliš?

- Sigurno bi mi klecala kolena kada bih ga videla. Bilo bi mi drago i teško. Srce mi je slomljeno i nemam nikakve emocije trenutno.

Osećaš li bes zbog svega što ti je uradio?

- Nisam više besna na Slobu. Menjaju mi se osećanja iz dana u dan. Jedan dan sam besna, drugi dan tužna, sledeći ravnodušna. Danas sam okej, ko zna kako ću biti sutra.

SLOBA JE ŠOKIRAN ŠTO ULAZIM U ZADRUGU

Da li si se čula sa Slobom?

- Javio mi se Sloba kada je čuo da ulazim u rijaliti, poželeo mi je sreću. Rekao mi je da je šokiran što ulazim, da budem pametna, da se ne pecam na provokacije i da ne pijem. To mi je naglasio.

Pa hoćeš li ga poslušati?

- Zbog lekova nemam potrebu da pijem alkohol, ali mogu da popijem jednu, dve čaše. Potrudiću se da to izbegavam, ako ikako može.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tanja

pre 5 godina

Koliko je ona ozbiljno poremecena...nema to veze sa raskidom.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17