• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

08.09.2018

18:36

(VIDEO) OVO NIJE BATICA KOG JA POZNAJEM: Miljana pogodila Brendona pravo u ŽIVAC, on se NAJSTRAŠNIJE UVREDIO, pa joj poručio OVO!

Rijaliti

(VIDEO) OVO NIJE BATICA KOG JA POZNAJEM: Miljana pogodila Brendona pravo u ŽIVAC, on se NAJSTRAŠNIJE UVREDIO, pa joj poručio OVO!

Podeli vest

Zadrugari su tokom današnjeg popodneva dobili pismo od Velikog šefa u kome im je on saopštio da moraju da se izjasne ko se od njih najslabije snašao i da iznesu valjane argumente

Iako je diskusija krenula u najboljem redu, nakon nekoliko minuta je nastao pravi haos i to između Miljane Kulić i Branislava Radonića Brendona. Naime, Kulićeva je upravo njega izglasala kao nekoga ko se najlošije snašao, a to je njemu naročito zasmetalo.

Miljanapink.rs

Miljana

- Ovo nije batica koga ja poznajem. Razumem on se zaljubio. Brendon je meni zaista drag, ali on se ovde utopio - započela je Miljana priču koja je iznervirala Brendona.

Brendonpink.rs

Brendon

- Miljana ne može da sakrije ljubomoru što sam ja ovde. Osećaš veliku konkurenciju kako sam ja ovde. Ti bi volela da se ja nisam snašao. Miljana pričaš kao pokvarena ploča, pričaš u prazno. Ja sam ovde došao da pravim šou sam po sebi i da ispunim svoja očekivanja. Miljana ti si jako nesrećna i nezadovoljna devojka - odbrusio joj je Brendon.

Kako je protekla rasprava između njih dvoje pogledajte u narendom video-snimku.




Tagovi:

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija