• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.09.2018

15:25

(VIDEO) UPOZNAJTE SVE ĆOŠKOVE ZADRUGE! Željko Mitrović otkrio svoju omiljenu prostoriju, A JEDNA SOBA KRIJE VELIKU TAJNU!

Rijaliti

(VIDEO) UPOZNAJTE SVE ĆOŠKOVE ZADRUGE! Željko Mitrović otkrio svoju omiljenu prostoriju, A JEDNA SOBA KRIJE VELIKU TAJNU!

Podeli vest

Druga sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga 2" počela je u četvrtak, a spektakularnu ceremoniju otvaranja i ulazak takmičara pratio je milionski auditorijum

Željko Mitrović je sa Kristinom Kockar i Ognjenom Amidžićem na samom početku ceremonije otvaranja obišao morski zaliv i ceo bajkoviti Imaginarijum pod imenom "Zadruga 2".

Njih troje su se prvo uputili u prostorije bezbednosnih službi, gde će završiti svaki zadrugar koji ne bude poštovao pravila Velikog šefa. Ono što Željko Mitrović nije želeo da otkriva tokom ceremonije otvranja, jeste šta se nalazi u Crnoj sobi, prostoriji u kojoj će gledaoci moći da vide sve što se događa, ali ne i zadrugari.

- Nisu mi dozvolili da je nazovem Danteov poslednji krug, ali verujte mi, unutra je pravi pakao - bilo je sve što je o Crnoj sobi rekao Željko Mitrović.

U nastavku su obišli prodavnicu u kojoj će zadrugari moći da kupe belu tehniku, jahting klub, ali i Medičijevu banku, kao i zalagaonicu koja nosi naziv "Mletački trgovac". Zadrugari će moći da donesu neke svoje stvari na procenu i da za njih uzmu novac, a ukoliko u određenom periodu ne vrate taj novac, gube i stvari koje su založili. 

- Mediči banka biće zadužena da nagrađuje sve one koji nešto lepo budu proizvodili i koji se budu trudili". A zalagaonica je organizovana tako da svako kome bude falilo para, može da donese nešto i da zauzvrat dobije 200, 300, 500 ili 1000 dinara. Ako ne vrati od prve plate novac, ta stvar koju je založio ide na javnu licitaciju na internetu i produkcija više nema ništa sa tim - objasnio je Željko MItrović.

pink.rs

Osim prodavnice sa hranom, zadrugari imaju i restoran brze hrane "Dubioza", čiji je vlasnik Miki Đuričić.

Željko je sa Kijom i Ognjenom obišao fontanu bogova i palatu Mileniju, koja za njega ima veliki značaj.

- Ovo je meni veoma draga zgrada, palata koja je dobila ime po mojoj majci. Suštinski je podeljena na tri dela: desno se nalazi Šekspirovo pozorište u kom će zadrugari i gosti izvoditi predstave, levo se nalazi multifunkcionalna sala opremljena sa svim tehnološkim inovacijama, a u sredini je sala drevnih. Meni je veoma značajna zato što ćemo sad na ovom velikom sarkofagu odati poštu svim prevaziđenim i od večeras odumrlim televizijskim konceptima čije mošti leže ovde, svim zaboravljenim i pogrešnim televizijskim projektima. Odaćemo poštu jer samo veceras možemo to da uradimo, od sutra zadrugari će ovde praviti žurke. Ovde vidite i dva učitelja koji čuvaju drevnu, koja je starija od milion godina. Ona se budi tek ponekad i čita vremenske kodove unazad, te će zadrugari moći da saznaju neke buduće događaje - rekao je Mitrović.

POGLEDAJTE:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija