• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

15.09.2018

21:32

GAGI ĐOGANI U OČAJANJU: Moja Luna zbog Slobe MEŠA ALKOHOL I LEKOVE!

Rijaliti

GAGI ĐOGANI U OČAJANJU: Moja Luna zbog Slobe MEŠA ALKOHOL I LEKOVE!

Podeli vest

Gagi Đogani priznaje da su on i Anabela Atijas razočarani što Luna Đogani pije žestinu, iako uzima antidepresive. On tvrdi da njegova ćerka to radi jer pati za Radanovićem, kog i dalje voli

Otac najpopularnije zadrugarke Lune Đogani, Gagi, očajan je što njegova ćerka meša alkohol i antidepresive zbog bivšeg ljubavnika Slobe Radanovića!

Frontmen grupe "Fanki Dži" otkrio je da je naslednici, koju je dobio u braku sa Anabelom Atijas, zabranio da u "Zadruzi 2" pije, ali ga ona nije poslušala.

- Dogodilo se ono čega smo se Anabela i ja najviše bojali. Više puta sam joj rekao da se mane alkohola. Pre "Zadruge 2" je obećala da više neće da pije. Na terapiji je antidepresivima, pa nikako ne bi smela to da radi. Očigledno su njene emocije prema Slobi veoma jake, pa poklekne - ispričao je Gagi i dodao:

 

Lazar je Lunin tip muškarca

Gagi je otkrio da je Lazar Jeremić muškarac koji bi mogao da se dopadne Luni.
- Ona je još ranjiva zbog Slobe, ali mislim da je Lazar njen tip. Meni se više dopada Vladimir Tomović, veoma je duhovit i dobar je prema njoj - kazao je muzičar.

- I da uđem tamo i kažem joj: "Je l' se sećaš našeg dogovora?", ona bi terala po svom. To je ona. Anabela i ja smo posle sedam dana videli da je to ista Luna kao i u "Zadruzi 1" i da se nikada neće promeniti.

Đogani je istakao da ćerki zamera i to što se poverava svima, jer smatra da joj se ista greška iz prve sezone ovog rijalitija obila o glavu:

- Smeta mi ta njena naivnost. Trebalo bi da oseti kome može i šta da ispriča. Gledam je kako sedi sa Stanijom Dobrojević i sve joj trtlja! Ta iskrenost ju je mnogo koštala u prošloj sezoni.

Foto: pink.rs

 

Gagiju je zasmetalo i što je Lunin bivši ljubavnik Sloba Radanović tokom gostovanja u emisiji "Zadruga specijal" izbegavao konkretne odgovore na pitanja u vezi sa Đoganijevom ćerkom. Denser smatra da se pevač ponašao kao da nikada nije ni voleo njegovu naslednicu.

(VIDEO) SVR*I, PA ĆEŠ OPET! Stanija žestoko isprozivala Lunu, A ONA JOJ JOŠ ŽEŠĆE UZVRATILA!

- Sloba mi je i dalje misterija. Gostovao je i bio Drvo mudrosti za njihovu godišnjicu. Bio je škrt na rečima kad je pričao o Luni. Sedeo je skrštenih ruku, s nekim odbojnim stavom. Ponašao se kao da nije bio vezi sa njom deset meseci i kao da ono što su imali nije bila ljubav. To mi nije jasno - rekao je Gagi.

Sloba: Nisam poslao Luni poklon za godišnjicu

Luni je u trenutku kada je bilo tačno godinu dana od kada se poljubila sa Slobom stigao poklon u "Zadrugu". Blogerka se ponadala da su ruže, slatkiši i meda upravo od pevača. Ona je zbog ovoga bila na ivici suza, ali je Radanović na Instagramu odmah demantovao da joj je poslao ove darove.

 

(VIDEO) LUNA SE OSAMILA SA SAVOM, a onda joj prišao ovaj zadrugar i POLJUBIO JE!

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dodo

pre 5 godina

Ceo Beograd zna da je to radila od svoje 14 godine!

Ana Bošković

pre 5 godina

Kaže Gagi nije mu jasno zašto je Sloba tako hladan i suzdržan na rečima kao da nikada nije bilo ljubavi između Lune i njega, pa kada će više da shvati on i narod da Sloba nikada nije niti će voleti Lunu i sam je rekao da je još u zadruzi shvatio da Luna nije za njega i da između njih ništa nema niti će biti.

Martina

pre 5 godina

Za sve vam krivi sloba I Kija po vasoj prici e pa gazmene nismo mi ludi tvoje djete ima psihicke probleme jos od djetinstva a ti I anabela nista niste bolji I plus umjesto da se svi lijecite opet ste poslali svoje dijete da vam zaradjuje I ako zmate da psihicki nije nikad bila stabilna plus pije.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija