• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.09.2018

11:56

MILJANA HOĆE DA NAPUSTI "ZADRUGU"! Urlala na sav glas, niko ne može  da je smiri!

Rijaliti

MILJANA HOĆE DA NAPUSTI "ZADRUGU"! Urlala na sav glas, niko ne može da je smiri!

Podeli vest

Novinari su sinoć postavljali pitanja zadrugarima. Marija Kulić, Miljanina mama stala je na stranu Dorotee Jovanović, što je Kulićevu iznerviralo

 Miljana je odmah otišla do kapije, tražila da napusti rijaliti i da joj donesu sina Željka.

- Ja hoću da izađem odavde. Ne mogu ovde sa majkom da budem. Hocu na civilizovan način da izađem odavde. Produkcijo otvorite mi kapiju. Molim vas pustite me. Ovo ja treba da rešim sama sa sobom, Ja sam majka i ne priliči mi da lupam i da se glupiram, molim vas - vikala je Miljana pa nastavila: Ja ne znam da l me neko video da sam sedela nekome u krilu i da imam slobodno ponašanje, to je sve deo nastupa. Nikada se nisam slobodno ponašala.

- Isto si se igrala kao ona u onom prošlom rijalitiju - rekla je Miljanina mama, a onda nastavila: 

- Ja sam došla da budem sa tobom jer si godinama u rijalitjiu, hoću da budem sa tobom. Neću više da se mešam, ali ne možeš da pričaš da nisi kad jesi - rekla je Marija.

(VIDEO) RAZDVAJALO IH OBEZBEĐENJE! Žestok obračun Lepog Miće i Marije u Zadruzi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzioner

pre 5 godina

Ova nevaspitana opajdara "bi da izadje" !!! Sina nije ni pomenula.... njega bi da ostavi Produkciji ???? Miljanu treba "proterati" na Mesec !!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija