• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

16.09.2018

20:54

KIJA KOCKAR ODUŠEVLJENA "ZADRUGOM 2", a učesnicima koji je pominju  ZAČEPILA USTA SA NEKOLIKO REČI!

Rijaliti

KIJA KOCKAR ODUŠEVLJENA "ZADRUGOM 2", a učesnicima koji je pominju ZAČEPILA USTA SA NEKOLIKO REČI!

Podeli vest

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", koji je na svim poljima oborio rekorde i privukao pažnju celog regiona, Kristina Kockar, gostovala je u večerašnjoj epizodi emisije "Kontravizija" kod Lava Pajkića

 Kako je imala tu čast da prisustvuje spektakularnom otvaranju druge sezone "Zadruge", izrazila je svoje oduševljenje ovim projektom, ubeđena da će aktuelna sezona nadmašiti prethodnu.

Foto: printscreen RTV Pink

- Drago mi je što sam bila deo otvaranja, to je velika čast. Drago mi je što sam pozvana da budem deo toga i da budem pored Željka tokom otvaranja tog velikog projekta. Mislim da je "Zadruga 2" po celoj toj scenografiji nadmašila "Zadrugu 1", ne znam da li će po priči, ali po scenografiji definitivno je nadmašila. To je zaista neverovatno, to ne postoji u svetu, sa tim moraju svi da se slože - rekla je Kijai dodala:

Foto: printscreen RTV Pink

- Za takvo nešto treba imati, volje, snage i talenta da bi ste sve to iznelo. Osećala sam se tamo kao neka princeza. Bila smo tamo i sve je to imalo neku simboliku. Ja sam sama rekla da sam 6. septembra prošle godine ispratila tamo sada mog bivšeg muža za bolje sutra i to se nije desilo, ali eto, 6. septembra ove godine sam ja započela nešto bolje za mene.

Nakon toga Lav je primetio da se Kija često pominje u drugoj sezoni "Zadruge", bez obzira na to što sada nije učesnica.

Foto: printscreen RTV Pink

- Čula sam. Nisam imala prilike da pogledam baš nešto, a iskreno, mogu samo da zamislim kakve gluposti sve pričaju. Već su me novinari pitali za to i ja sam rekla da sam ja navikla da sam glavna glumica drugima u životu, kao što sam sebi glavna glumica. Eto, nisam prisutna, a opet sam glavna tema. Čak su se ljudi pitali na koji broj da glasaju za mene - izjavila je ona.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija