• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

16.09.2018

23:56

(VIDEO) STANIJA PRIZNALA DA JOJ SE SAMO ON SVIĐA! Spustila sam šapu na njega, kad me zagrli, lepše je od milion poljubaca!

Rijaliti

(VIDEO) STANIJA PRIZNALA DA JOJ SE SAMO ON SVIĐA! Spustila sam šapu na njega, kad me zagrli, lepše je od milion poljubaca!

Podeli vest

Emocije i varnice između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića primetili su i gledaoci ali i učesnici "Zadruge 2", o čemu je voditelj Ognjen Amidžić razgovarao sa starletom

- Super sam. Odvija se situacija. Sada je sve mnogo jasnije. Pre sedam dana si me pitao ko je u top tri, ili u top pet momaka, sada se već sve rasčistilo, ima samo jedan, to je Vlada. On mi najviše odgovara i zadobio je najviše moje pažnje. Još se ništa konkretno nije desilo. Pametan je, duhovit i to me je privuklo što ima neki šmek i šarm, što ga izdvaja od drugih. Ima tu još lepih momaka, ali sam na Vladu spustila šapu - rekla je Stanija.

Foto: printscreen RTV Pink

Ona je priznala da se polako pripremaju za ulazak u emotivnu vezu, ali da za to treba još vremena.

- Ozbiljna je priprema, za mnoge situacije mu ukazujem šta ne bi trebalo da radi. U stvari, mislim da on mene iskušava jer je mnogo iskusniji u rijalitiju, mnogo je svestan svega, gde je i šta radi. Veštiji je u frkama nego ja, ja sam više svoja, smirujem situaciju, da ne vide svi, da ne dođe pitanje, a on čim vidi priliku, želi da napravi frku od toga. Ja bih više sve to sakrila - navela je Dobrojevićeva i dodala:

Foto: printscreen RTV Pink

- Nisam se zaljubila, ali sam obeležila teritoriju. Nije pao poljubac, ali i da je pao ne bih ništa promenila u ponašanju. On je meni sada prijatelj, a za nešto drugo je otvoreno, ali polako.

Stanija je istakla i da joj se Tomović zakleo na vernost već u prvih nekoliko dana od početka ovog šou programa.

Foto: printscreen RTV Pink

- On se zakleo još četvrti-peti dan rijalitija da više neće ni jednu drugu da pogleda. Nisam siguran da li igra igru ili je njegova emocija iskrena. Ali sa tim što je rekao on je mene kupio. Pridržava se toga i ja mu stvarno verujem dok se ne uverim svojim očima u suprotno. Meni je jedina slaba tačka vezivanje za ljude. Kad ja sedim i on dođe i zagrli me, lepše je od milion poljubaca - rekla je starleta.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija