• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. SPASOJEVIĆ

19.09.2018

21:18

BLOGERKA I STARLETA NASTAVILE RAT! LUNA: Kurvetino, je*eš se za pare! STANIJA: Đogajka, naskačeš na tuđe muškarce!

Rijaliti

BLOGERKA I STARLETA NASTAVILE RAT! LUNA: Kurvetino, je*eš se za pare! STANIJA: Đogajka, naskačeš na tuđe muškarce!

Podeli vest

Luna Đogani izvređala Staniju Dobrojević i optužila je da s muškarcima ima seks za novac. Starleta joj poručila da drži prste dalje od Vladimira Tomovića


Luna Đogani se ponovo žestoko posvađala sa Stanijom Dobrojević i nazvala je "kurvetinom raspalom"! Haos u "Zadruzi" je počeo kada je starleta optužila blogerku kako pokušava da joj otme Vladimira Tomovića jer je "navikla da naskače na tuđe muškarce".

Najbitnija osoba

Cela frka nastala je kada je Đoganijeva pred svima rekla da Crnogorac gaji simpatije prema njoj.
- Primetila sam da me Vlada stalno gleda, čak i u prolazu - samouvereno je izjavila Luna, na šta je Stanija skočila kao oparena:
- Stalno ponavljaš da ne želiš da budeš u ljubavnom trouglu, a onda pominješ Vladu! Providna si. Pokušavaš da budeš u kadru tako što se mešaš u moju i njegovu priču. Je l' ti cilj da ishisterišeš, plačeš i dobiješ malo pažnje?

Luna je kao iz topa odgovorila da joj ne treba dodatna pažnja jer je najvažnija takmičarka druge sezone "Zadruge".
- Ja sam najbitnija osoba ovde! A ti hoćeš da imaš priču kao Luna i Sloba, ali to se neće desiti. Imitiraš nas! Jedna je Luna, jedan je Sloba. Prestani da budeš glupa i dosadna! Ljubomorna si jer sam te pobedila u svakoj je*enoj igri i to te boli. Faca ti se izokrenula kad sam izabrana za mis - urlala je modna blogerka, koja se čak popela i na klupu da bi se nadglasala sa pobednicom "Farme 6":
- Da nije Vladimira, ti ne bi postojala. Glupa si, nakačila si se na mene i dobila rat koji si tražila. Ko si bre ti? Pre petsto godina si bila na "Farmi"!

Stanija: Uvedite Slobu u "Zadrugu" i biće moj
 

Foto: Informer

 

Stanija je u toku rasprave s Lunom istakla da nema muškarca koji bi ostao ravnodušan na nju, pa makar to bio i Sloba Radanović! Isprovocirana rečenicom da je Đoganijeva superiornija od nje u svakom smislu, starleta je dvosmisleno poručila:
- Je l' tako? Uvedite Slobu Radanovića, pa ćemo da vidimo koja je bolja!

 

Tada je i Stanija odvezala jezik, pa je potkačila Lunu tamo gde ovu najviše boli:
- Ti si naskakala na oženjenog! Luno, morala bi da mi ukradeš dečka da bi bila bitna! Đogajka, ljubomorna si na mene.
Za Lunu je ovo bila kap koja je prelila čašu, pa je krenula sa još žešćim uvredama:
- Ubacite u "Zadrugu" Kristijana Golubovića, pošto je Stanija jedino tada bila bitna. Glupačo jedna! Ona koja se je*e za pare će meni da govori! Ma 'ajde bre, kurvetino mala, kurvetino raspala!

Veličina bez pokrića

Lunin otac Gagi Đogani smatra da starleta napada njegovu ćerku iz čiste ljubomore.
- Stanija je ljubomorna na Lunu jer je ova mnogo popularnija od nje. Mora to da prihvati, a ne da glumi neku veličinu i nivo bez pokrića - objašnjava denser, koji dodaje da se svi kače na njegovu ćerku jer ona nosi rijaliti:
- Ne vidim razlog da je Stanija napada, ali šta će, mora, jer na taj način može da dobije kadar. One su dva različita sveta i nikad ne bi ni mogle da budu drugarice.

Andrijana Radonjić: Luna će oduvati Staniju

Foto: TV Pink

 

Pevačica Andrijana Radonjić tvrdi da će Luna Đogani oduvati Staniju Dobrojević ako nastavi da je napada!
- Stanija je opasan rijaliti igrač i veoma je namazana. Ali ono što je Luna otrpela u prvoj sezoni niko nije. Sad bi se izborila i sa Hitlerom da joj uđe tamo. Oduvaće Staniju, ako nastavi da je napada. Ne razumem čemu ta cela frka oko Vladimira, kad Luna i dalje voli Slobu i plače za njim - smatra takmičaraka prve sezone "Zadruge".

 

MILJANA PREVARILA PRODUKCIJU ZADRUGE? Zbog teškog prekršaja leti napolje?

 

(VIDEO) BANE OPET IZGUBIO ŽIVCE! Krenuo da BIJE TOMU, a onda je nastao OPŠTI HAOS!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59