• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

21.09.2018

08:04

(VIDEO) VI STE BOLESNE! Miljana i Marija se žestoko posvađale sa Vladimirom, a onda je pored obezbeđenja USKOČILA STANIJA!

Rijaliti

(VIDEO) VI STE BOLESNE! Miljana i Marija se žestoko posvađale sa Vladimirom, a onda je pored obezbeđenja USKOČILA STANIJA!

Podeli vest

U toku sinoćne večeri voditelj Ognjen Nestorović ugostio je najbliže prijatelje i porodicu pojedinih zadrugara, međutim, u Beloj kući je nastala žestoka svađa između Vladimira Tomovića i Miljane Kulić

Kulićeva je, ničim izazvana, počela da ga napada, što je Vladimira i te kako iznervirao pa joj je uputio teške reči.

- Možete da mi po*ušte ku*ac obe! Vi ste bolesne, obe! Ovde sam striktno tražio da me prstom ne taknete - rekao je Vladimir.

- Ova devojka nikad neće biti sa tobom, ona je za tebe elita, a ti si dno dna - vikala je Miljana.

Marija je uskočila kako bi svoju ćerku odbranila, pa je spomenula i njegovog prijatelja Nikolu Bokuna, koji je više puta bio spomenut kada se komentarisala se*sualna orjentacija pojedinih zadrugara.

- Evo Nikola će da ti pu*i, neću ja - rekla je Marija.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija