• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs

21.09.2018

12:04

(VIDEO) SVE JE POČELO PRE GODINU DANA! Ovo je momenat kada je Kija prvi put kročila u Zadrugu i dovela LUNU I SLOBU DO LUDILA!

Rijaliti

(VIDEO) SVE JE POČELO PRE GODINU DANA! Ovo je momenat kada je Kija prvi put kročila u Zadrugu i dovela LUNU I SLOBU DO LUDILA!

Podeli vest

Kija Kockar je tačno pre godinu dana prvi put kročila na velelepno imanje u Šimanovcima i posetila svog muža pevača Slobu Radanovića u Zadruzi koji ju je nakon samo sedam dana prevario i započeo vezu sa blogerkom Lunom Đogani

Kija je odmah izazvala ogromnu pažnju svih učesnika, a svojom pojavom najviše je iznenadila Lunu i Slobu.

Luna je vrlo brzo napustila dnevnu sobu u kojoj su zadrugari ćaskali sa Kijom i besno otišla do spavaće sobe.

Kockareva je zatim proćaskala sa svojim mužem, dok je Luna je bila vidno potresena. Ostali ukućani su je tešili, ali ona ipak nije mogla da sakrije svoju reakciju nakon ove situacije.

Kija je potom postala i učesnica Zadruge, a onda je pridobila  velike simpatije publike i pobedila u ovom rijalitiju.

Nakon toga započela je i muzičku karijeru, pa je objavila dve pesme koje su za kratko vreme postale jako slušane kako u Srbiji tako i u regionu.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki

pre 5 godina

SLOBO i LUNJARA su sramota SRBIJE! Kija lepoto SRBIJE!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59