• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

21.09.2018

13:28

(FOTO) KIJA NIKAD VRELIJA! Pozirala u minijaturnom bikiniju na Sejšelima!

Rijaliti

(FOTO) KIJA NIKAD VRELIJA! Pozirala u minijaturnom bikiniju na Sejšelima!

Podeli vest

Kija Kockar je posle uspeha koje je nizala, rešila da ode na odmor i da se maksimalno opusti. Naime, ona je pre dva dana otputovala na Sejšele gde će provesti nekoliko dana

Kockareva maksimalno uživa, totalno je opuštena, a povremeno objavi i neku fotografiju kojom zaintrigira sve koji je prate.

Minijaturni pink bikini jedva je prekrio njene bujne obline.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Sep 21, 2018 at 3:25am PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by K I J A K O C K A R (@kija_kockar__official) on Sep 21, 2018 at 3:16am PDT

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ivan

pre 5 godina

Zar ne boluje od neizlecive bolesti,od prije neki dan? Odlucite se

Nina

pre 5 godina

Kakve bujne obline može da ima žena od metar i šumska jagoda? I dokle više o toj spodobi?

Nele

pre 5 godina

Ako je Kija zgodna onda su moji kriterijumi nikakvi. Prvo zena nema harizme ni trun,preniska je a grudni misici dobro popustili s obzirom da ima 29 godina i da nije radjala,operisala klempave usi, operisala nos, nesto joj nikako dobro ne stoji donja vilica i to ne moze sakriti i ako je napumpala usne,pevacica nikada od nje biti nece, umisljena je i nije dobar covek, spremna da izda i proda rodjenu mater zarad popularnosti. Ono sto je najgore na njoj je oblacenje, zena nema ukusa i ne zna se obuci i upariti sta ide sa cim. Okosi ne vredi diskutovati je kosa, olinjali partvis i njena kosa imaju isti oblik a boja je posebna prica, jer onosto je moderno ne stoji svakome. Njenom frizeru jedinica za frizuru, kao da je namerno upropastio njenu kosu. Sve u svemu karijera ce traja ti kao letnji pljusak! Stopala koja namje pokazala bolje da nije, jer se takva ruzna stopala ne stavljaju u prvi plan. Sve promasaj za promasajem! Nagrdih je, neka mi oprosti i neka se ne ljuti, cak dobronamerno pisem zivu istinu!

lea

pre 5 godina

Jaooo,opet o ovoj,ne pravite od nje sex bombu,jer zaista to nije,prosečna žena,a vi je svakodnevno uzdižete,pa umislila da je neka riba.Prosečna žena sa opuštenim grudima i krivim nogicama.Okreće mi se želudac,zašto se ovoj nebitnoj ženici daje ovoliki prostor u medijima.Čime je to zaslužila?????

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59