• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

21.09.2018

20:21

(VIDEO) ZASPALI ZAGRLJENI! Nataša Moskva nije krila zadovoljstvo koliko joj prija ovaj zadrugar!

Rijaliti

(VIDEO) ZASPALI ZAGRLJENI! Nataša Moskva nije krila zadovoljstvo koliko joj prija ovaj zadrugar!

Podeli vest

Nataša Moskva je odmah nakon ulaska u "Zadrugu 2" ostvarila prijateljske odnose sa skoro svim ukućanima, a veliku pažnju privukla je odnosom sa Nikolom Bokunom sa kojim je svake noći razgovarala ispod pokrivača

S obzirom na to da je maneken Tomislav Panić bio u ozbiljnom konfliktu sa njim, on je pred svima izjavio da mu je Nataša samo paravan da prikrije svoje seksualno opredeljenje i sa sigurnošću tvrdio da je Bokun gej.

Zbog toga su Nikola Bokun i Nataša Moskva prekinuli svaku komunikaciju, a onda je usledilo njeno druženje sa fudbalerom Lazarom Jeremićem koji je koristio svaki trenutak da joj se približi i da joj da na značaju.

Foto: printscreen RTV Pink

Oni su u pabu ležali zagrljeni i razgovarali o ličnostima iz spoljnog sveta, a ono na šta je posebno stavljen akcenat je to što Moskva nije pokušavala da prikrije koliko joj prija društvo, a i zagrljaj koji ju je posle nekoliko minuta priče i uspavao.

Foto: printscreen RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17