• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.09.2018

19:10

(FOTO) SLOBA RADANOVIĆ UHVAĆEN NA DELU:  Pevač se ne razdvaja od OVE ATRAKTIVNE CRNKE!

Rijaliti

(FOTO) SLOBA RADANOVIĆ UHVAĆEN NA DELU: Pevač se ne razdvaja od OVE ATRAKTIVNE CRNKE!

Podeli vest

Sloba Radanović se ne razdvaja od atraktivne crnke, za koju se spekuliše da mu je nova devojka!

Pevač je uhvaćen na ručku s javnosti nepoznatom devojkom u jednom restoranu u Banjaluci. Ubrzo zatim Sloba je na Instagramu objavio sliku s istom devojkom, pa smo ga pitali da li se napokon zaljubio posle raskida sa Lunom Đogani i razvoda od Kije Kockar.

- Devojka s kojom su me nekoliko puta uslikali fanovi je moja super drugarica. Uvek kada se zateknem u Banjaluci, logično je da ćemo se videti i otići na ručak ili večeru. Ne znam zašto se po svaku cenu ljudi trude da me spajaju s raznim devojkama? Zašto ne mogu da budem solo?! - pita se Radanović i napominje da misteriozna crnka ima dečka.

Foto: informer.rs

 

- Da paradoks bude veći, drugarica koja je u medijima označena kao moja navodna devojka ima dečka i u srećnoj je vezi! Zašto je čudno da muškarac i žena imaju prijateljski odnos? Zašto uvek sve mora da ima seksualnu i ljubavnu konotaciju?

Mislim da je to apsurdno. Kada su ovakve teme u pitanju, bezveze mi je da komentarišem i pravdam se, ali to ponekad moram da radim kako bih zaštitio svoje prijatelje.

(VIDEO) PAO ŽEŠĆI SEKS U ZADRUZI? Bane i Zerina ZAVRŠILI U TUŠ KABINI, a onda je Čolak izašao i POKAZAO SVE!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura! Uživo
Izbori 2024

Ponovo cirkus u Skupštini Srbije, opozicija pokušala da nasrne na Stojana Radenovića, reagovalo obezbeđenje! Ekstremno nevaspitanje i nekultura!

U Skupštini Srbije danas se nastavlja rasprava o izboru predsednika parlamenta. Poslanici Skupštine Srbije raspravljali su u ponedeljak o predlogu, koji je obrazlagao šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov, da predsednik Skupštine Srbije bude potpredsednica SNS Ana Brnabić. Taj predlog podržale su Srpska napredna stranka, Socijalistička partija Srbije, Savez vojvođanskih Mađara, Jedinstvena Srbija, Pokret ujedinjenih penzionera Srbije, dok su se protiv izjasnile Srbija protiv nasilja, Nova Demokratska stranka Srbije, Mi glas iz naroda dr Branislav Nestorović i Mi glas iz naroda.

19.03.2024

09:59

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija