• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.09.2018

22:26

MIRKO GAVRIĆ NASRNUO NA ZORICU MARKOVIĆ, TEŠKO JE OPTUŽIO: Moja žena je zbog nje izgubila bebu!

Rijaliti

MIRKO GAVRIĆ NASRNUO NA ZORICU MARKOVIĆ, TEŠKO JE OPTUŽIO: Moja žena je zbog nje izgubila bebu!

Podeli vest

Muzički producent skočio da bije Markovićevu i optužio je da je kriva za pobačaj njegove supruge Dragane Rakčević zato što je pričala da je gej...

Učesnik "Zadruge" Mirko Gavrić tvrdi da je njegova žena Dragana Rakčević izgubila bebu zato što je Zorica Marković pričala da on spava s muškarcima! Sukob dvoje učesnika rijalitija počeo je još pre njihovog ulaska u šou, kada je muzički producent rekao da je Markovićeva oralno zadovoljala njegovog oca, a pevačica optužila Gavrića kako krije da je gej.

Tatina afera sa Zoricom

Svađa je sada eskalirala, pa je Mirko izneo ozbiljne optužbe je njegova žena imala pobačaj u trećem mesecu trudnoće upravo zbog Markovićeve!

Nevena: Izgubila sam Gaćešino dete

Bliznakinja Nevena Arsić je otkrila u "Zadruzi" da je izgubila dete Bojana Gaćeše! Plavokosa takmičarka je ovo ispričala u poverenju Jovici Putnikoviću, misleći da ih kamere ne snimaju. Međutim, produkcija je pustila snimak ostalim učesnicima, a najviše se šokirala Bojanova devojka Olja Bajrami.
Nevena i Bojan su bili u kratkoj vezi pre "Zadruge", kada je ona ostala u drugom stanju.
- Nisam ni znala da sam trudna, međutim, jedno veče sam samo prokrvarila i pobacila. Meni je glavno razočaranje u njega kao u čoveka bilo kada sam mu rekla da sam trudna, a on je rekao da to dete nije njegovo 100% jer je pio steroide. Od tada se više nismo čuli - rekla je Arsićeva.

 

- Zorica je uticala na to da ne postanem otac jednog deteta. Ako je ona šutnula svoje dete i nije znala za njega 25 godina, ja to neću sebi da dozvolim. Moja supruga je u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu od stresa, jer je ova žena okolo pričala da ja spavam s muškarcima. Zorica je meni je*ala mater, ali to nije ništa u odnosu na ono šta ću ja njoj ovde da uradim - zapretio je Mirko.

On je ostao pri tvrdnji da je folkerka bila nekada u vezi sa njegovim ocem.

- Imao sam devet i po godina kad se to desilo. Moj otac je umro pre 25 godina, ali me je moja majka podsetila na to što se desilo. Znam da je moja majka bila nesrećna zbog tatine afere sa Zoricom - ispričao je producent.

Markovićeva mu je žestoko odbrusila, a onda se obratila svom advokatu:

- Poslala bih poruku mom advokatu da mi pošalje sve slike ovog gospodina na kojima se vidi kako u svojoj spavaćoj sobi puši ku*čeve!

Foto: pink.rs

 

Nakon ovih reči Gavrić se rasplakao i skočio da bije Zoricu.

- Džukelo jedna! Ološu jedan, sektašice! Ubiću te! - urlao je takmičar, dok su ostali pokušavali da ga obuzdaju.

Spreman da ubije

Odmah se umešalo obezbeđenje i sprečilo da dođe do većeg incidenta. Kada se smirio, Gavrić je u kameru svojoj ženi poručio da je zbog nje na sve spreman.

- Spreman sam zbog tebe da ubijem. Znaš koliko mi značiš. Zbog tebe ću sve uraditi. Ne sme da te pominje - kroz suze je govorio Mirko.
 


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mirjana

pre 5 godina

ako izvredja ovoga decka.Pa ona nema ni grama karaktera...CIKAGO ceo Romski kraj zna koje je ona djubre i olos.I sta uopste tu trazi u Realitiju.Smrdljusa jedna.Koliko treba da jedna propala pevacica bude kreten i idiot i ovde nije stala nego i sinu od svalera da unisti zivot.Smrad smradova.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59