• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

22.09.2018

19:12

(VIDEO) LUNI SE PONOVO SVIĐA ZAUZET MUŠKARAC? Počela da mu prebacuje, a onda mu je devojka poručila: IDI SMIRI LUNČICU!

Rijaliti

(VIDEO) LUNI SE PONOVO SVIĐA ZAUZET MUŠKARAC? Počela da mu prebacuje, a onda mu je devojka poručila: IDI SMIRI LUNČICU!

Podeli vest

U spavaćoj sobi tokom popodneva nastao je opšti haos kada je Luna Đogani izjavila da muškarci ne žele da se druže sa njom, a zatim je kroz nekoliko minuta otkrila da misli na Lazara Jeremića...

Luna je istakla da od kada je Lazar provodi vreme sa Natašom Moskvom, više ne obraća pažnju na nju i da neće da joj se javi, a Nataša joj nije ostala dužna.

- Kao da sam smrtna zona. Ne razumem šta je problem? Kakvi su to muškarci koji ne smeju da pričaju sa ostalim devojkama? Moj Sloba je smeo da priča sa kim je god hteo. Ako ste sigurne u svoje muškarce, šta im branite? J*bote! Strašno! Strašno! On sada sa Natašom i ne sme da mi se obrati! Sramota! Mene bi bilo sramota! U šoku sam! Nemaš vremena da mi kažeš: "Dobro jutro" - rekla je Luna.

Lazar je odgovorio kako se u njihovom odnosu ništa nije promenilo, a zatim je Đoganijeva razgovarala sa Mirkom Gavrićem, da bi se posle nekoliko minuta raspravljala sa Natašom Moskvom.

- K*nja mi se, majke mi! Niko mi ne treba! Taman se uklopiš, sutradan pokaže svoje pravo lice! E pa ja ću kao ranije sama sa sobom da sedim u štali, niko mi ne treba, nego da se družim sa folirantima! - govorila je Luna Mirku.

Foto: pink.rs

 

Kada je video o čemu se radi, Vladimir Tomović uključio se u celu priču, međutim Luna nije bila raspoložena da sluša njegove komentare.

- A da ti malo odj*beš od mene? Idi meditiraj u Rajskom vrtu - poručila je Luna Vladimiru.

- Idi smiri Lunčicu, nemoj da bude nesrećna - prebacila je Nataša Moskva Lazaru.

POGLEDJATE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija