• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.09.2018

08:36

(VIDEO) STANIJA SVOJIM TELOM IZLUDELA VLADU! Kad je pokušala da ga poljubi on se ZALEDIO!

Rijaliti

(VIDEO) STANIJA SVOJIM TELOM IZLUDELA VLADU! Kad je pokušala da ga poljubi on se ZALEDIO!

Podeli vest

Stanija Dobrojević i Vladimir Tomović su od prvog dana pokazivali jedno prema drugom simpatije, ali svoju vezu ni nakon dve nedelje nisu ozvaničilii. Tokom "Igre istine" njih dvoje su se posvađali zbog toga što Crnogorac nije pevačici doneo hranu, a imaju zajednički budžet.

Netrpeljivost između njih je veoma kratko trajala, a odmah po završetku igre, njih dvoje su otišli do doka kako bi raspravili sve. 

- Zašto nisi došla da me poljubiš? - upitao je Vlada Staniju.

- Zato što si me ostavio gladnu - odgovorila mu je kratko pevačica.

Ovu priču su golupčići ostavili po strani i posvetili se sebi i svom odnosu. Stanija je sela u Vladino krilo, a onda su počeli da razmenjuju nežnosti. Crnogorac je sve vreme atraktivnu zadrugarku mazio i ljubio po vratu, a kako mu je bilo lepo u njenom društvu samo je izustio: 

- Nije u redu da me u toku jednog dana toliko jakim napraviš, a onda toliko slabim - rekao je Tomović. 

Foto: printscreen

U jednom trenutku su se toliko pripili jedno uz drugo da je Dobrojevićeva upitala Tomovića da li želi da ga poljubi, a on se toliko zbunio da je ostao bez teksta, zbog čega ga je ona kasnije non stop provocirala. 

Foto: printscreen

 

Njih dvoje su nastavili da se maze i u spavaćoj sobi, a onda su se preselili i u dnevnu sobu gde je Stanija uživala u Vladinim rukama, dok on dodiruje njenu zadnjicu. 

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija