• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/pink.rs

23.09.2018

12:19

UZVRAĆA UDARAC! Stanijina najbolja drugarica progovorila šta misli o njoj i Vladi!

Rijaliti

UZVRAĆA UDARAC! Stanijina najbolja drugarica progovorila šta misli o njoj i Vladi!

Podeli vest

Jedna od najatraktivnijih zadrugarki, Stanija Dobrojević, pobrala je simpatije većine muške populacije rijalitija "Zadruge 2", ali njenom srcu najviše prija pažnja šarmantnog Crnogorca Vladimira Tomovića, sa kojim svakodnevno provodi vreme.

Tamara, Stanijina najbolja drugarica i PR-om otkrila je šta misli  o ovom rijaliti šmekeru i da li je on pevačicin tip.

- Vlada fizički nije njen tip muškarca, ali s obzirom na to da voli inteligentne momke i momke koji imaju svoj stav i drže reč, verujem da je zbog toga izabrala upravo njega. Što se tiče njihovog odnosa, vidim da su za sada prijatelji i da provode dosta vremena zajedno, i vidim da njegovo društvo prija Staniji, tako da ako je ona zadovoljna i ja sam. Poslednjih par dana mu zameram što na neki način pokušava da gasi Staniju, i što pokušava da je sputava u iznošenju njenih stavova i vođenju njenih bitki, oni su ipak ušli u rijaliti i potpuno je normalno da se svakodnevno dešavaju određene situacije i svađe na koje ona treba da reaguje i da se odbrani, a takođe i da iznosi stav, a vidim da njemu to smeta i da on želi da se ponašaju kao da su na nekom odmoru, i takođe želi da ona razmišlja kako joj on kaže, a ne svojom glavom, ali verujem da će Stanija te situacije rešiti u narednom periodu razgovorima sa njim. Na to pitanje da li mogu da opstanu kao par, mislim da je još rano da dajem bilo kakve prognoze, neka vreme pokaže sve. Potrebno je da međusobno imaju mnogo toleranicije i razumevanja - rekla je Tamara. 

Foto: printscreen

 

Budući da su nesuglasice između Stanije i Vlade mahom proizrokovane zbog Lune Đogani, Tamara nam je prokomentarisala da li smatra da Crnogorac igra dvostruku igru. 

- Ne znam da li on igra neku igru, vidim da su mišljenja podeljena, neki misle da je ozbiljan taktičar, a neki da je iskren. Mislim da on odlično zna šta radi, ali s obzirom na to da se Staniji zakleo da je iskren prema njoj i da mu se stvarno dopada i da je ona odlučila da mu veruje, ja ga držim za reč. Stanija po prirodi nije ljubomorna osoba, jer je previše sigurna u sebe i svoje kvalitete, ali isto tako ono što je ona odlučila da bude njeno, onda je samo njeno. Ljubomora nije razlog njenih i Luninih nesuglasica, ona je Luni dozvolila da joj se nekoliko puta približi i da razgovara sa njom, više smatram da Staniji smeta Lunino razmaženo ponašanje, fejk drame koje pravi, i konstantno isticanje svoje bitnosti na jedan jako pogrešan način - kaže Stanijina drugarica.

(VIDEO) STANIJA SE PREPUSTILA STRASTIMA! Vladimir zavukao ruku pod pokrivač, jorgan se SVE VREME POMERAO!

Foto: printscreen youtube

 

Nedavno je Lunin otac Gagi Đogani izneo nimalo lepe reči za Dobrojevićevu zbog ophođenja prema njegovoj mezimici, zbog kojih je Tamara poželela da mu uzvrati istom merom. 

- Što se tiče izjava koje je Lunin otac već nekoliko dana davao o Staniji u svim medijima, imala bih da kažem samo da ga potpuno razumem, jer on je ipak roditelj devojke koja je najomraženija u narodu i koja je ponovo ušla u rijaliti kako bi pokušala da se opere od priče koju smo svi gledali 10 meseci. Isto tako kako je i sama rekla ugrozila je i svoju porodicu i onemogućila im da rade i zarađuju, pa mogu da kažem da razumem njegovu potrebu, da na takav način brani svoju ćerku, pljujući drugu osobu, ali ja se neću spuštati na taj nivo, pa ću mu na sve one uvrede koje je on izgovorio o Staniji samo odgovoriti da mu želim mnogo sreće u tome da njegova ćerka uspe u svojoj misiji - rekla je u intervjuu za Pink.rs Tamara. 

(VIDEO) STANIJA SVOJIM TELOM IZLUDELA VLADU! Kad je pokušala da ga poljubi on se ZALEDIO!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dila

pre 5 godina

Vlada igrsa igru.On jej u vezi napolju većtri godine sa Bojanom koja jej bila 2015 g. druga prtilja za MIS Srbije. Pošto sedružila sa Stanijom, a nakon toga jejskinula dečka Ilana koji je jdržao kafanu, Stanija želi da joj se oseti sada. medjutim nije ni smesna da jje Vladiir sa njom samo zbog glasača i neke fejk priče. Od tog posla nema ništa... taj veza puca.... Stanija udara na Lunu sesno,miako vrlo dobro zna da Luna niti želi vezu u rijalitiju niti že jeimati do kraja jostaje jSOLO. Medjutim, Stanija jpravi svoju priču da bi bila bitna i u centru pažnje.Luna je Vladiira u startu odbila kada joj se udvarao i rekla u je da još uvek voli svog bivšeg mladića ,da ga nije prebolela i da joj ne jpada na pamet da ima više vezu u rijalitiju.Vladimir je to prihvatio kao normalnu situaciju,jer devojkaj voli drugog čoveka.Potomje sleteo na Staniju i smuvao je.Stanija ludi i plaši se da je Vladiir ne otkači, da se ne izblamira....Drugo Stanija ne može da prodaje Luni i zadrugarima kao i celoj naciji lažni moral jer se kresala sa Kristijanom u senu iako je znala da je oženjen i ima dete.Lažni moralista.Ciljevi njeni su poznati svima....

Ina

pre 5 godina

Stanija prodaje lažni moral u Zadruzi. Svi zanjuj to, Drugo, Luna je jza nju oralnagromada.nakačila senanju dabi dobila fanove naračuna pljuvčine.Luna je jjedna od najjačih favorita ju Zadruzi, sa ogromnom armijom fanova, odnosno osobakoje suu njoj videlle iskrenu, čistu i otvorenudevojku.Prelepu, zbognu , koja je jednostavno ludo volel i to i fdalje rdi. Ostaje SOLO do kraja zadruge, jer vrlo dobro zna svoje vrednosti. Malena, samo napred.... Idemo jdo pobedeeeeeeeeeeeeVladimir igra igru sa Stanijom, crnogorac nikadau spoljnom svetu takav tip devojke ne bi imao....ali u Zadruzi jdaj šta daš zarad marketinga..... Bolje bi prošao da je ostalo SOLO... Stanija više nema šta dapokaže, zato i prihvatila vezu sa njim... ništa tu nema više..samo igra.... pokušala je da upetlja Lunu,kako bi ona bila bitna, ali je malena jprovalila i otkačila ih sve na kulturan način.... Stanija samo može da prodaje ludilo po zadruzi....provaljena je

Izbori 2024

Vesti

Upaljeni meteoalarmi usled vrućine: Evo koja grupa građana treba da bude na oprezu!
Društvo

Upaljeni meteoalarmi usled vrućine: Evo koja grupa građana treba da bude na oprezu!

Nakon najtoplije zime u istoriji, moguće je da je pred nama zbog klimatskih promena, koje su povećale temperature u svetu za 1 stepen, a u Srbiji čak za 2, jer se naša zemlja brže zagreva, i jedno od najtoplijih proleća, a bogami i leta. Tek što je ovo godišnje doba stiglo, meteorolozi su upalili i prve meteoalarme zbog vrućine koja sledi narednih dana.

28.03.2024

14:50

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Rusima prekipelo! Ovo će brutalno kazniti! Erdogana čekaju teška vremena: Najavljena velika promena u odnosima Turske i Rusije!
NIJE MU OVO TREBALO

Rusima prekipelo! Ovo će brutalno kazniti! Erdogana čekaju teška vremena: Najavljena velika promena u odnosima Turske i Rusije!

Turska već dugo pokušava da pregovara o miru u Ukrajini, ali u stvarnosti je saučesnik terorizma, tvrdi ruska Pravda. Teroristički napad na Krokus će zauvek promeniti ruske pristupe Ankari, navodi list i dodaje da je "Turska je sedište ukrajinske Glavne obaveštajne uprave za pripremu terorističkog fronta u Ruskoj Federaciji".

28.03.2024

12:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija