• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/Informer.rs

24.09.2018

07:27

(VIDEO) ŠOK! On je noćas morao da napusti Zadrugu, a bilo i suza!

Rijaliti

(VIDEO) ŠOK! On je noćas morao da napusti Zadrugu, a bilo i suza!

Podeli vest

Još jedno izbacivanje odigralo se noćas u rijalitiju Zadruga. Mini nije bilo sve jedno, jer je nominovan i Jovica Putniković sa kojim je prevarila dečka

Osim njega i Đura Franeta se borio za ostanak u rijalitiju.

Kada je voditelj Ognjen Amidžić stigao u Zadrugu, objasnio im je da moraju da tverkuju ne bi li se izborili da ostanu u vili.

Osim tverkovanja, momci su morali da isprazne i kutiju sa lopticama koja im je bila vezana oko struka. To je uspeo da uradi Đura i njemu su duplirani glasovi. Međutim, to nije bilo dovoljno da ostane, jer je i sa dupliranim glasovima imao čak 16 odsto manje nego Jovica, te je morao da napusti imanje.

Kada je Marko Petrušević Petrući shvatio da njegov drug napušta Zadrugu, zaplakao je.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Radmila

pre 5 godina

Ovaj djetic razvio barjak u sred Srbije. Pitam se da li ce i ove hrvatice i bosanke isto uraditi. E moja Srbijo ....... Ovog leta dole na njihovom moru isprebijase i poubijase nasu decu a vi njih pozivate u rijaliti i jos barjak razvijaju. Oni potenciraju svoju naciju a nasi ne smeju da kazu ko su. Ne verujem da ce te ovo objaviti ali ja sam napisala jer tako osecam i moram da kazem.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59