• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic/informer.rs

27.09.2018

16:35

STANIJA ĆE UNIŠTITI LUNU! Posle ovih informacija, BLOGERKA ĆE OPET BITI NA STUBU SRAMA!

Rijaliti

STANIJA ĆE UNIŠTITI LUNU! Posle ovih informacija, BLOGERKA ĆE OPET BITI NA STUBU SRAMA!

Podeli vest

Stanija dobrojević i Luna Đogani su se već nekoliko puta sukobile u rijalitiju Zadruga 2, a ono što javnost još ne zna jeste da Stanija ima keca u rukavu za mladu blogerku

Naime, Stanija je igrom slučaja jednom prilikom od prijatelja saznala sve o oženjenom muškarcu za kog se ispostavilo da je bio sa Lunom Đogani u vezi.

Informacije koje starleta zna mogle bi blogerku da koštaju više nego status ljubavnice iz prve sezone.

 - Stanija je znala da će Luna udariti na nju jer je svesna da je igrač za pobedu. Tako je i bilo. Međutim, Stanija može u dve reči da joj zapuši usta ukoliko pomene ime čoveka sa kojim je Luna bila u vezi, a koji je oženjen i ima porodicu - kaže izvor blizak Staniji.

On dodaje i da su se svi nadali da će Dobrojevićeva to već iskoristiti, ali da očigledno informacije udro čuva.

 - Stanija je nedavno upoznala dečka čiji se prijatelj zabavljao sa Lunom. Zapravo mu je ona bila ljubavnica jer je on, čini mi se, 23 godine stariji od nje. On ima ženu i malo dete, ali to očigledno Luni nije smetalo. Ostavio ju je nakon pola godine viđanja. To je bilo mnogo pre njenog ulaska u prvu sezonu rijalitija Zadruga - rekao je izvor.

Stanija je sasvim slučajno došla do ove informacije koje joj mogu biti kec u rukavu sada kada je na ratnoj nozi sa Lunom Đogani.

 - Stanija je u Novom Sadu upoznala čoveka koji joj je pokazao čak i fotografije Lune i tog lika dok su bili u vezi. Pričali su o učesnicima pred rijaliti "Zadruga 2", kada joj je njen prijatelj rekao sve o Luninom bivšem ljubavniku, te da joj sa Slobom nije prvi put da bude sa oženjenim - objasnio je izvor.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
auuuuuuuu

pre 5 godina

Koliko je Luna promenila muskaraca za 22 god

Toni

pre 5 godina

KomeStanija može da morališe. a li jesesna svoje nesvesti. Valjala se o senu Sa Kristijanom,sklapadla jdilove oko pboede na Famri sa njim. Sa kim jejona sve bila. ta ""svetica" animir dama iz kazina Amerike. srpskih splavola i veza...

Izbori 2024

Vesti

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku
Politika

Ko ima pravo da ćuti dok nas krčkaju u karakazanu genocida?! Knežević jakom porukom poslao vaskršnju čestitku

Predsednik Demokratske narodne partije (DNP) u Crnoj Gori Milan Knežević tradicionalnim pozdravom "Hristos Voskrese – Vaistinu Voskrese" čestitao je Vaskrs patrijarhu srpskom Porfiriju, sveštenstvu, monaštvu SPC i Mitropolije crnogorsko-primorske i svim vernicima i upitao ima li naroda na Zapadnom Balkanu koji je u prošlom ali i ovom veku više postradao nego što je srpski.

04.05.2024

17:18

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o  PVO raketnom kompleksu Buk-M3!
Planeta

Godine mu ništa ne mogu, dobija razarajuću moć! Sve što niste znali o PVO raketnom kompleksu Buk-M3!

Ima li kraja uspešnim мodernizacijama sovjetskih i ruskih PVO raketnih sistema? Kada je počeo razvoj ”Buka (bukve)”, koji je trajao od 1972. do 1977. godine, s tim da su borbena ispitivanja počela 1977. godine, malo njih je slutilo da će ovaj naslednik ”Kuba”, na čijoj osnovi je i urađen, dočekati da bude veoma velika, gotovo neotklonjiva opasnost za sve što leti.

04.05.2024

15:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija