• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

27.09.2018

20:48

(VIDEO) HAOS U ZADRUZI! Bivši fudbaler se okomio na Maju: Prostitutko, je*eš se po splavovima sa gazdama, štrokava si!

Rijaliti

(VIDEO) HAOS U ZADRUZI! Bivši fudbaler se okomio na Maju: Prostitutko, je*eš se po splavovima sa gazdama, štrokava si!

Podeli vest

Bivši fudbaler Nemanja Tošić rešio je da se obračuna sa većinom žena u kući, pa je tako odmah napao Miljanu Arsić i govorio joj svakakve reči, a sada je prešao i na Maju

Za vreme jela, odjednom se čula lomnjava, cika i buka.

Svi su potrčali ka trpezariji a Nemanja je urlao na Maju jer mu je pomenula ćerku! Nije je štedeo:

- Prostitutko jedna, je*eš se po splavovima sa gazdama, ja znam sve! Znam čime se baviš a ovde vrtiš neku priču da si fina i dama. Pogledaj se na šta ličiš, nemaš vokabular! Štrokava si! - vikao je Nemanja, a Maja je opet vrtela istu priču kako je ona nivo za njega:

- Ti sa mnom u realnom životu ne bi mogao da razgovaraš, ja sam dama ovde! Pogledaj se matori perverznjaku, ulaziš mi u krevet noću da me hvataš, manijače jedan!

Svađa se nastavila, a Miljana je onda ispitivala Nemanju kako on zna da je neka devojka ku**a, a onda mu je rekla i da je ograničen!

Nemanja je odmah vratio "loptu" Miljani i rekao:

- Ja bar ne tučem svoju majku!

 

(VIDEO) LUNA POTPUNO ISKRENA! Nada se Slobinom ulasku u Zadrugu, a onda OTKRILA DA LI BI PONOVO BILA SA NJIM!

 

STANIJA ĆE UNIŠTITI LUNU! Posle ovih informacija, BLOGERKA ĆE OPET BITI NA STUBU SRAMA!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija