• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.09.2018

07:46

(VIDEO) MILJANA PLAKALA KAO DETE! Posle burnog okršaja i šamaranja, Luna joj oprostila!

Rijaliti

(VIDEO) MILJANA PLAKALA KAO DETE! Posle burnog okršaja i šamaranja, Luna joj oprostila!

Podeli vest

Luna Đogani i Miljana Kulić su konačno otvoreno popričale nakon okršaja koji su imale na vratima ''Zadruge 2'', nakon što je producent i ujedno prijatelj mlade blogerke, Mirko Gavrić samoinicijativno napustio imanje nadomak Beograda

Đoganijeva je ipak popustila i, ganuta Miljaninim suzama, rešila da joj oprosti. Nišlijka je priznala da joj je krivo što je ona jedan od razloga zbog kojih je Gavrić napustio imanje.

Iste noći, Kulićeva je zaratila i sa Mirkovom velikom prijateljicom Lunom Đogani, te njih dve poslednjih dana nisu komunicirale.

Ipak, ove noći nakon što su odgledali sve klipove, Miljana je prišla Luni u spavaćoj sobi i izvinila joj se zbog svega izrečenog.

- Da li primećuješ koliko je meni ova dva dana teško? Ja osećam potrebu da ti se izvinim zbog one večeri. Ja ti se Luna iskreno izvinjavam ako nešto one večeri nije bilo u redu, želim da ti pružim ruku i da ti kažem da ja tebe volim - rekla je Nišlijka.

Đoganijeva je prihvatila izvinjene i pružila Miljani ruku pomirenja. Zatim ju je mlada blogerka zamolila da više, u toku svađa ne spominje, njenu majku Anabelu Atijas, kao ni njenog bivšeg dragog iz "Zadruge 1", Slobodana Radanovića.

- Pružiću ti šansu zato što si bila tu kada niko nije, ali kako možeš da mi kažeš da sam bila Slobina fu*sa - pitala je Luna.

Zatim su se njih dve ponovo setile Gavrića, a Kulićeva je počela da plače na sav glas jer se oseća odgovornom za njegov izlazak iz "Zadruge".

- Krenem do toaleta i počnem da plačem, vidim da ga nema u krevetu i počnem da plačem. Ne mogu da ti objasnim koliko mi je krivo i žao, ali svakako bi došlo do toga jednog dana. Možda bi se navikao, ali mu je svakog dana sve više nedostajala žena - jecala je Miljana.

- On je obožavao sa tobom da sedi tamo. On je tebe zavoleo, znaš koliko je dobar čovek - rekla je Đoganijeva.

(VIDEO) LUNA POBESNELA I OBJAVILA RAT MILJANI: Ona nije svesna da ja mogu da je izludim da PUKNE!

 

 

Kada su završile razgovor, Luna je otišla da o tome priča Zlati Đurković, koja je ovog puta nije podržala u odluci.

- Je l' si skrenula s uma - rekla je Zlata, ali se Suzana Perović nadovezala i rekla da Luna nije osoba koja bi mogla drčno da kaže Miljani ono što misli jer je previše dobra.

- Šta da radim, plače kao kiša, vidim da joj je žao, ona je njega zavolela - pričala je Luna, ali je Zlata govorila:

- Ti imaš 22 godine, a ona 25, šta ti meni hoćeš da kažeš - uputala je pevačica, na šta Đoganijeva nije mogla konkretno da joj odgovori.

- Ti možeš da ispaviš i da sutra kažeš da si se predomislila i da joj nećeš zaboraviti sve, imaš još vremena - završila je Zlata, a nakon toga je objašnjavala šta je Mirko pričao dok ga je te kobne večeri Miljana provocirala.

(VIDEO) LUNA IZUDARALA MILJANU U GLAVU! Mamu da mi pominješ, pi*ka ti materina, razvaliću te!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija