• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

28.09.2018

15:51

(VIDEO) STANIJA ZALOŽILA SAN MNOGIH MUŠKARACA! Miki Đuričić je UZEO STARLETINE GAĆICE!

Rijaliti

(VIDEO) STANIJA ZALOŽILA SAN MNOGIH MUŠKARACA! Miki Đuričić je UZEO STARLETINE GAĆICE!

Podeli vest

Stanija Dobrojević je u zalagaonici odlučila da založi njen nošeni donji veš, kako bi se izvukla iz teške finansijske situacije u kojoj su njena jača polovina Vladimir Tomović i ona ove nedelje

- Nošene, plišane Viktorija sikret, da pokušam da izvučem ovu nedelju. Izvoli Miki, san mnogih muškaraca je u tvojim rukama - rekla je ushićeno starleta.

Nakon dužeg ubeđivanja Miki Đuričić je pristao, te je uzeo starletin donji veš, vidno srećan.

- Vladimir treba da pokaže da je sposoban ovo da vrati za 1100 dinara. - rekao je Miki.

Kako će golupčići izdržati do kraja nedelje, ostaje da vidimo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija