• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs/Informer.rs

29.09.2018

12:22

(FOTO) VEĆEG DEBILA U ŽIVOTU NISAM VIDELA! Bivša zadrugarka žestoko osudila Vladimirovo ponašanje prema Staniji!

Rijaliti

(FOTO) VEĆEG DEBILA U ŽIVOTU NISAM VIDELA! Bivša zadrugarka žestoko osudila Vladimirovo ponašanje prema Staniji!

Podeli vest

Svađa koja je juče potresla Belu kuću, ali i sve gledaoce Zadruge, zbila se između Stanije Dobrojević i Vladimira Tomovića. Bivši sportista bio je besan od ljubomore, pa je počeo da urla na svoju devojku...

Posle višečasovne svađe, Vladimir je u jednom trenutku zapušio Staniji usta, nakon čega je ona počela histerično da plače.

Mnogi bivši učesnici prve sezone ovog šou programa osudili su Tomovićevo ponašanje, a među njima i zanosna plavuša, Sanja Stanković, koja je svoj stav o pomenutoj situaciji iznela na Instagram profilu.

- Većeg debila od ovog Vladimira nisam videla. Sramno kako se ponaša prema ženama - napisala je Sanja.

Foto: Instagram

Nema sumnje da je radikalna promena u ponašanju bivšeg sportiste zbunila i iznenadila mnoge koji su ga do tada podržavali.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija